Anmeldelser / Biografanmeldelse

49 - 60 ud af 2416
Biografanmeldelse
23. feb. 2023 | 04:46

Kysset

Med forførende billeder iscenesætter Bille August et moderne eventyr om kompliceret kærlighed og utålmodige hjerter.

Biografanmeldelse
26. jan. 2023 | 20:45

Meter i sekundet

Filmatisering af succesbog indfanger forlæggets skævt morsomme tone, men lykkes for alvor takket være en kreativ og nuanceret skildring af en kompleks kvinde.

Biografanmeldelse
14. feb. 2024 | 23:54

Madame Web

Dakota Johnson kæmper heroisk med tåkrummende replikker, et planløst plot og den værste skurk i hele Marvels filmunivers, som sagesløse Tahar Rahim må lægge krop til.

Biografanmeldelse
14. feb. 2024 | 23:54

Madame Web

Dakota Johnson kæmper heroisk med tåkrummende replikker, et planløst plot og den værste skurk i hele Marvels filmunivers, som sagesløse Tahar Rahim må lægge krop til.

Biografanmeldelse
19. juli 2021 | 16:14

Hvor kragerne vender

Debutanten Lisa Jespersen ser ikke kun det sjove i fordommene på begge sider af konflikten mellem provins og storby, men trænger også ind til det ægte menneskelige.

Biografanmeldelse
07. feb. 2024 | 15:44

Paranoia

Dansk ungdoms-thriller med effektive gys og god kemi mellem skuespillerne sender problematisk budskab om psykiatrien.

Biografanmeldelse
19. juli 2023 | 20:17

Barbie

Forloren feminisme gennemsyrer Barbie, der er en vidunderlig reklamefilm for et problematisk stykke legetøj.

Biografanmeldelse
01. dec. 2022 | 07:29

Violent Night

En fordrukken julemand er i nærkamp med gidseltagere i gakket julefilm, der byder på en aparte blanding af ømme øjeblikke og splattervold.

Biografanmeldelse
21. sep. 2023 | 11:27

Ma­de­le­i­nes Paris

Forrygende kemi mellem skuespillerne i morsomt og engagerende drama om en ældre kvindes sidste køretur igennem Paris inden plejehjemmet.

Biografanmeldelse
31. jan. 2024 | 18:50

Argylle

Matthew Vaughns gakkede action-komedie er lidt for afhængig af de spionklichéer, den selv gør tykt grin med.

Biografanmeldelse
18. apr. 2023 | 19:54

Beau Is Afraid

Ari Asters efterfølger til Midsommar er et tragikomisk epos, der fascinerer med et uovertruffet syretrip og en veloplagt Joaquin Phoenix.

Biografanmeldelse
22. mar. 2022 | 11:45

Belfast

Kenneth Branaghs sprudlende varme fortælling om sin dramatiske barndom er bedårende nostalgisk og fuld af menneskelighed.

© Filmmagasinet Ekko