Anmeldelser / Serieanmeldelse

313 - 324 ud af 336
Serieanmeldelse
03. feb. 2019 | 22:42

The Umbrella Academy

Halvvejs i Netflix’ nye superheltesatsning er det stadig ikke lykkedes at gøre tidsrejser, talende chimpanser og Jordens undergang interessant.

Serieanmeldelse
12. feb. 2019 | 00:10

Lorena

Dokumentarserie graver dybere i kulørt sag om en kvinde, der skar sin mands penis af, og finder hustruvold, feministisk kønskamp og en krakeleret drøm om det gode liv.

Serieanmeldelse
17. mar. 2019 | 16:06

Sy­geple­jesko­len – sæson 2, afsnit 1-2

Med et betagende retro-univers udstilles 1950’ernes bedagede regelrethed, men ofte er dramaet tæt på at være tandløst.

Serieanmeldelse
01. apr. 2019 | 11:43

Barry – sæson 2

Serien, som originalt blander komedie og blodig thriller, har svært ved at finde formen i starten af anden sæson.

Serieanmeldelse
01. apr. 2019 | 08:27

Veep – sæson 7

De politiske eder flyver om ørerne fra første sekund af sidste sæson. Selina Meyer går ud med et brag i den sjoveste og mest ærlige serie om amerikansk politik netop nu.

Serieanmeldelse
30. mar. 2019 | 14:35

Now Apo­ca­lypse

Med homosex og rumvæsen-teorier svælger kulsort komedieserie af 90’er-kultinstruktør underholdende i liderlighed og sarkasme.

Serieanmeldelse
09. apr. 2019 | 10:47

The Twilight Zone

Med Jordan Peele ved roret balancerer opdateringen af den skelsættende tv-serie The Twilight Zone perfekt mellem nostalgi og fornyelse.

Serieanmeldelse
15. apr. 2019 | 08:45

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 1

Tv-historiens største serie er tilbage med et første afsnit, der med sædvanlig rolig opbygning byder på følsomme gensyn og svære dilemmaer.

Serieanmeldelse
18. apr. 2019 | 01:12

Straight Forward

Forvirringen er total i dansk-newzealandsk svindeldrama, der forspilder alle sine muligheder med dilettantisk skuespil og et håbløst plot.

Serieanmeldelse
22. apr. 2019 | 19:15

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 2

Der er masser af ulmende konflikter og mere plads til befriende humor. Afsnit 2 i sidste sæson holder et forrygende tempo uden at miste nuancerne.

Serieanmeldelse
07. maj 2019 | 12:16

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 4

Fjerde afsnit starter letkøbt og uvant rørstrømsk, men så træder det koldblodige fantasy-univers for alvor i karakter.

Serieanmeldelse
13. maj 2019 | 19:03

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 5

Næstsidste afsnit byder på filmiske bedrifter og endegyldige valg, der kridter karakterernes moral overraskende hårdt op.

© Filmmagasinet Ekko