Anmeldelser / Serieanmeldelse

277 - 288 ud af 354
Serieanmeldelse
23. jan. 2017 | 20:10

The Crown

Serie om Dronning Elizabeth er en soap i luksusliner-klassen, men rejser også en debat om monarkiets rolle i et moderne samfund.

Serieanmeldelse
07. dec. 2017 | 13:40

The Crown – sæson 2

Velproduceret Netflix-serie kan ikke skjule, at alle i The Crown er nogle usympatiske, royale røvhuller, som er uendeligt kedsommelige at følge.

Serieanmeldelse
20. nov. 2019 | 11:19

The Crown – sæson 3

Med en pragtfuld rollebesætning og overdådig iscenesættelse viser periodedramaet, at der stadig er krudt i den britiske kongeslægt.

Serieanmeldelse
28. okt. 2018 | 12:00

The Cry

Britisk miniserie om forældres værste mareridt skaber nagende tvivl med dragende skuespil og medrivende spring i tid og sted.

Serieanmeldelse
21. aug. 2017 | 12:44

The Defenders

Seriernes svar på The Avengers er en skuffende fortælling om en ellers dragende og dynamisk heltegruppe.

Serieanmeldelse
12. sep. 2017 | 11:55

The Deuce

Skaberen af The Wire dyrker 70’erne i grimlækker serie om pornoens fremkomst i New York. Den favner for bredt, men står stærkt med kostelige scener og strålende skuespil.

Serieanmeldelse
28. aug. 2017 | 13:53

The Deuce – afsnit 1-3

De første tre afsnit af serien om den amerikanske sex-industris fødsel i 1970’ernes New York skildrer komplekst og fascinerende livet blandt ludere og bartendere.

Serieanmeldelse
10. sep. 2018 | 10:25

The Deuce – sæson 2

Maggie Gyllenhaal imponerer som pornostjerne i The Wire-skabernes epos om pornoindustrien i 70’ernes New York, hvor kapitalismens konkurrence er benhård, og racismen stortrives.

Serieanmeldelse
08. sep. 2019 | 11:19

The Deuce – sæson 3

Afsluttende sæson af The Wire-skabernes epos om pornoindustrien er et tiltrængt kritisk blik på 80’erne, der nostalgisk hyldes i snart sagt enhver tv-serie.

Serieanmeldelse
09. nov. 2019 | 20:52

The End of the F***ing World – sæson 2

Trods masser af kant og kvalitet burde sort komedieserie med britiske Bonnie og Clyde-teenagere være stoppet, mens legen var god.

Serieanmeldelse
28. mar. 2020 | 20:31

The English Game

Fodboldfans sukker i denne coronatid efter deres elskede kampe, men britisk Netflix-miniserie om sportens spæde begyndelse er ikke svaret på bønnerne.

Serieanmeldelse
13. aug. 2016 | 13:31

The Get Down

Baz Luhrmanns hiphop-serie er et sansebombardement af farver og lyde, der efterhånden finder sit menneskelige fokus midt i kaos.

© Filmmagasinet Ekko