Anmeldelser / Serieanmeldelse

73 - 84 ud af 548
Serieanmeldelse
24. dec. 2020 | 16:08

Julefeber – 24 afsnit

DR har revitaliseret julekalenderen med en både mørkere og mere menneskelig fortælling, der viser, at magien findes i os selv.

Serieanmeldelse
22. dec. 2020 | 08:48

Brid­ger­ton

Farveblind casting og en moderne tilgang til kostumedramaet sætter liv i kludene i Netflix-serie om den engelske overklasse i 1800-tallet.

Serieanmeldelse
18. dec. 2020 | 18:37

Sløborn

Uhyggeligt fremsynet tysk-dansk virusserie er så tæt på verdens miserable tilstand netop nu, at man har svært ved at se den som underholdning.

Serieanmeldelse
18. dec. 2020 | 17:22

Quiz

Britisk miniserie om hosteskandalen i Hvem vil være millionær? er lige så medrivende og underholdende som tv-showet.

Serieanmeldelse
17. dec. 2020 | 12:01

The Stand

Stephen Kings ragnarok-fortælling disker op med gedigne forskrækkelser, men serien taber sine karakterer af syne, mens den iler mod dommedag.

Serieanmeldelse
08. dec. 2020 | 18:01

Julefeber – afsnit 1-8

Årets julekalender er en charmerende fortælling om mystik og ungdomsforvildelse i maleriske omgivelser på Det Kongelige Teater.

Serieanmeldelse
30. nov. 2020 | 18:11

Noget om Emma

Unuancerede mandefølelser og en egocentrisk hovedperson gør DR3-serie til et bud på årets mest utidssvarende oplevelse.

Serieanmeldelse
30. nov. 2020 | 15:36

Your Honor

Krimi og forældredrama forenes i miniserie, hvor Bryan Cranston fra Breaking Bad overbeviser som dommeren, der går til yderligheder for at beskytte sin søn.

Serieanmeldelse
28. nov. 2020 | 17:36

The Flight Attendant

Spænding og komik går hånd i hånd i mordmysterium, der emmer af kærlighed til 1960’ernes krimikomedier.

Serieanmeldelse
27. nov. 2020 | 13:38

Ulven kommer – hele sæsonen

Trods forbilledligt skuespil og mennesker, man kan identificere sig med, er DR-serien om vold i hjemmet ikke otte timer værd.

Serieanmeldelse
19. nov. 2020 | 20:38

Marvel 616

Dokumentarserie på Disney+ om superhelte-imperiet Marvel dykker ned i den fascinerende historie, men minder rigeligt om propaganda.

Serieanmeldelse
18. nov. 2020 | 14:26

Friheden – sæson 2

Morsomt svindlerdrama om fuppende forstadspar er opfindsom underholdning med forrygende skuespilpræstationer.

© Filmmagasinet Ekko