Anmeldelser / Serieanmeldelse

13 - 24 ud af 591
Serieanmeldelse
22. sep. 2021 | 22:02

Skyld – sæson 2

Kammerspil og situationskomik går op i en højere enhed i ny sæson af DR’s usædvanligt sjove og indsigtsfulde serie om parforholdsproblemer.

Serieanmeldelse
12. aug. 2021 | 10:34

The White Lotus

HBO’s komediedrama er fortjent en af tidens hotte serier, der fascinerer med sin satire over den forkælede overklasse i et hawaiiansk feriehelvede.

Serieanmeldelse
11. aug. 2021 | 01:19

Naomi Osaka

Et almindeligt, sårbart menneske træder frem i atypisk sportsdokumentar om en af de største stjerner på tennishimlen.

Serieanmeldelse
05. juli 2021 | 16:34

Dating for letøvede

Ekko Shortlist-talentet Holger Karberg & Co. rammer plet med DR3-serie om det moderne helvede: dating!

Serieanmeldelse
30. juni 2021 | 11:21

Ef­ter­sko­len

Sjældent har en serie indfanget ungdommens komplekse følelser med så ligefrem, loyal og intenst intim public service.

Serieanmeldelse
18. juni 2021 | 15:01

Ethos

Overset Netflix-perle giver et guldrandet indblik i det tyrkiske samfunds berøringsangst over for følelser.

Serieanmeldelse
22. maj 2021 | 09:38

The Un­der­ground Railroad

Oscar-vinderen Barry Jenkins har skabt en billedskøn serie, der tager livtag med USA’s blodige fortid og er en kærkommen reminder om de uhyrligheder, som trækker tråde til nutiden.

Serieanmeldelse
15. maj 2021 | 19:41

In Treatment

Med få midler formår kammerspil med terapisessioner som ramme at skabe fængslende drama og komplekse karakterer.

Serieanmeldelse
02. maj 2021 | 08:06

Pose – sæson 3

Fremragende afslutning på serien om New Yorks ballroom-kultur er en glitrende milepæl for repræsentation i Hollywood.

Serieanmeldelse
14. apr. 2021 | 14:12

Værelse 2806: Anklagen

Fransk dokumentarserie om magtfuld politikers ustraffede overgreb viser, at der trods #MeToo stadig er et opgør at tage med uvidenheden.

Serieanmeldelse
13. apr. 2021 | 21:21

Welcome to Utmark

Kim Fupz Aakeson og Dagur Káris nordiske Twin Peaks-western rammer plet med begsort galgenhumor og skaber forventninger til en anden sæson med mere fortælling.

Serieanmeldelse
02. apr. 2021 | 13:35

Snabba Cash

Med et genialt kameraarbejde af blandt andre danske Erik Molberg Hansen løfter serien om det svenske bandemiljø sig til dystert portræt af et samfund på bristepunktet.

© Filmmagasinet Ekko