Anmeldelser / Serieanmeldelse

13 - 24 ud af 670
Serieanmeldelse
12. apr. 2022 | 21:57

Slow Horses

Mick Herrons første roman er blevet til forrygende labyrintisk serie tintet af britisk noir, hvor regnen er farligere end, hvad en paraply kan beskytte imod.

Serieanmeldelse
11. apr. 2022 | 15:11

Tokyo Vice

Michael Manns neo-noir-serie om amerikansk journalist i Tokyos kriminelle underverden er en fascinerende perle.

Serieanmeldelse
03. apr. 2022 | 22:22

Borgen 4 – hele sæsonen

I en imponerende fjerde sæson flød Birgitte Nyborg mere og mere til havs på sin egen magtsyges isflage, mens spændingen steg til det ulidelige.

Serieanmeldelse
23. mar. 2022 | 10:06

Brid­ger­ton – sæson 2

Stormfuld forelskelse, russisk litteratur og moderne popkultur får kostumedrama til at sprudle i omskrevet fortælling om 1800-tallets tilknappede adel.

Serieanmeldelse
15. mar. 2022 | 12:07

Ingen vej tilbage

Stortalentet Andrias Høgenni fletter mesterligt humor og alvor sammen i parforholdsserie, der nedbryder et tabu og viser menneskeligheden bag sociale fejltrin.

Serieanmeldelse
04. mar. 2022 | 12:19

Mørkt hjerte

Instruktøren bag genistregen Den skyldige er tilbage med en fremragende krimiserie, hvor de svenske trætoppe kogler af myter og mordgåder.

Serieanmeldelse
28. feb. 2022 | 13:17

Vores børnehjem

DR-serie om anbragte børnehjemsbørn er fantastisk øjenåbnende, fordi den dropper voksne stemmer og overlader fortællingen til hovedpersonerne.

Serieanmeldelse
23. feb. 2022 | 12:40

Severance

Absurd medrivende thriller-serie splitter hovedpersonernes hukommelse i to og finder rædsel og humor i tidens oprør mod arbejdslivets meningsløshed.

Serieanmeldelse
11. feb. 2022 | 14:00

Borgen 4, afsnit 1-3

Tidens gang og dramaet om Grønland udfoldes overbevisende i glædeligt gensyn, der er så drønspændende, at serien kan give øde gader.

Serieanmeldelse
31. jan. 2022 | 13:13

Omgivet af fjender

Dokumentaristen bag Estonia kommer tæt på Nordens højreekstremistiske ledere – heriblandt Rasmus Paludan – og skaber med sin empati et overraskende resultat.

Serieanmeldelse
26. jan. 2022 | 18:00

Pam & Tommy

Miniserie om Pamela Anderson og Tommy Lees lækkede sextape har vilde røverier og talende tissemænd, men er først og fremmest en gribende historie om hævnens fare.

Serieanmeldelse
06. jan. 2022 | 15:11

The Mire

Overset polsk krimiserie på Netflix er med medrivende miljøskildring og gotisk uhygge en af de flotteste perler i det store streaminghav.

© Filmmagasinet Ekko