Anmeldelser / Serieanmeldelse

265 - 276 ud af 407
Serieanmeldelse
09. mar. 2017 | 13:03

Farang

Ola Rapace fungerer glimrende som solbrun machomand i eksil i thailandske Phuket, hvor han indhentes af fortiden i C Mores lovende og energiske nye serie Farang.

Serieanmeldelse
08. mar. 2017 | 14:27

Mercur

Mercur er et veldrejet nichedrama om de radiopirater, der i slutningen af 1950’erne trodsede DR’s radiomonopol og sendte populærmusik til folket fra et skib i Øresund.

Serieanmeldelse
27. feb. 2017 | 21:13

Løftet

Fængslende dokumentarserie åbner gammel mordsag og rejser spørgsmålet, om morddømt har dræbt sine svigerforældre.

Serieanmeldelse
18. feb. 2017 | 17:37

Crashing

For undseelig til for alvor at rykke i lattermusklerne, men komedieserie om maskinrummet bag standup-scenen er et forfriskende sympatisk bekendtskab.

Serieanmeldelse
17. feb. 2017 | 11:49

Deut­schland 83

Koldkrigsparanoia og DDR-spionage er kernen i medrivende tysk serie, der tegner et farverigt tidsbillede af 80’erne.

Serieanmeldelse
03. feb. 2017 | 11:50

Santa Clarita Diet

Satiren er diffus, men humoren sprøjter veloplagt i blodig Netflix-serie, der viser en flink zombies kvaler i forstaden.

Serieanmeldelse
01. feb. 2017 | 14:54

Taboo

Tom Hardy spiller hårdkogt Afrika-fanatiker i stemningsfuld tv-serie, der fungerer bedst, når helten er mest skrøbelig.

Serieanmeldelse
24. jan. 2017 | 22:50

Fauda

Med fuld fart, masser af dramatik og en god portion autenticitet er den israelske serie Fauda blevet et hit i både hjemlandet og Palæstina.

Serieanmeldelse
23. jan. 2017 | 20:10

The Crown

Serie om Dronning Elizabeth er en soap i luksusliner-klassen, men rejser også en debat om monarkiets rolle i et moderne samfund.

Serieanmeldelse
10. jan. 2017 | 13:51

Mozart in the Jungle – sæson 3

Musikalsk komedieserie byder på eskapistiske glæder og skaber fremragende øjeblikke i samspillet mellem de skæve figurer.

Serieanmeldelse
01. jan. 2017 | 20:53

Ar­vin­ger­ne – sæson 3

I tredje og sidste sæson byder DR’s nyskabende flagskib på gedigne overraskelser og finder fornyet energi i den snarlige afslutning.

Serieanmeldelse
27. dec. 2016 | 13:13

Please Like Me – sæson 1

Australske Josh Thomas jonglerer med både depressioner og sin egen homoseksualitet i charmerende komedieserie.

© Filmmagasinet Ekko