Anmeldelser / Serieanmeldelse

277 - 288 ud af 407
Serieanmeldelse
04. dec. 2016 | 10:28

Vikings – sæson 4, 2. del

Fortællingen om vikingekongen Ragnar bliver flottere for hver sæson, og vikinge-karakterernes udvikling er fascinerende at følge.

Serieanmeldelse
02. dec. 2016 | 15:23

Ryt­te­ri­ets jul

Det søde, det salte og det sure balanceres perfekt i Rytteriets aparte adventskalender. Men hvorfor har DR ikke givet den fuld skrue med en julekalender i 24 afsnit?

Serieanmeldelse
30. sep. 2016 | 09:36

Easy

Joe Swanbergs antologiserie om mennesker, der tumler med livets ulidelige lethed, er så tilbagelænet, at den næsten vælter bagover.

Serieanmeldelse
29. sep. 2016 | 16:38

Luke Cage

Plottet er en halvsløv omgang, men det er en fryd at se den sorte superhelt, når han slås med gangstere i Harlems underverden.

Serieanmeldelse
25. sep. 2016 | 17:46

Quarry

Klichéen om den martrede antihelt tynger ny serie, der også tilføjer nye dimensioner med et overbevisende 70’er-billede og en barsk æstetik.

Serieanmeldelse
18. aug. 2016 | 11:37

Halt and Catch Fire – sæson 3

Serien om computerbranchens intense udvikling i 1980’erne kører flot videre med drømme og hårdt arbejde, men de elskelige personer har kun set toppen af isbjerget.

Serieanmeldelse
13. aug. 2016 | 13:31

The Get Down

Baz Luhrmanns hiphop-serie er et sansebombardement af farver og lyde, der efterhånden finder sit menneskelige fokus midt i kaos.

Serieanmeldelse
01. aug. 2016 | 12:03

Skam – sæson 1 og 2

Norsk netserie giver et frisk indblik i ungdomskulturen i Oslo og fortæller både rørende og realistiske historier.

Serieanmeldelse
28. juli 2016 | 17:23

Les Revenants – sæson 2

Trods et lille fald i niveau er den mystiske serie om døde, der vender tilbage til en bjergby, stadig et fængende bekendtskab.

Serieanmeldelse
15. juli 2016 | 09:41

Vice Prin­cipals

Opfølgeren til Eastbound & Down er endnu en mørk komedieserie med usikre facademænd og en grænseoverskridende tone, som dog ikke når de helt samme højder.

Serieanmeldelse
26. juni 2015 | 13:10

Empire

Pimpet tv-serie driver af flødelækker pop og hidsig rap, men også af et overgearet drama, der med konstante overraskelser og fermt skuespil fastholder fascinationen.

Serieanmeldelse
29. juni 2020 | 16:46

I skoven

Netflix’ polske krimiserie svigter sin spændende fortællestil med kedelige karakterer og et søvnigt tempo.

© Filmmagasinet Ekko