Anmeldelser / Serieanmeldelse

289 - 300 ud af 407
Serieanmeldelse
22. juni 2020 | 17:21

The Lu­minar­ies

Visuelt blændende western-serie fra New Zealand viser lovende takter med historier om jagt på rigdom i 1860’erne.

Serieanmeldelse
09. juni 2020 | 12:19

Love Life

Romantisk komedieserie om den lange vej til livets store kærlighed er sød, sjov og hurtigt glemt ligesom hovedpersonens mange stævnemøder.

Serieanmeldelse
01. juni 2020 | 09:42

De kongelige statuer

Komikerduo spidder de kreative brancher i satirisk webserie, der ville have været sjovere uden sin absurde præmis.

Serieanmeldelse
26. maj 2020 | 16:27

Jeffrey Epstein: Filthy Rich

Dokumentarserie om mangemillionæren, der udnyttede sin magt til utallige sexovergreb, er fyldt med frustrerende anklager og tvivlsomme insinuationer.

Serieanmeldelse
18. maj 2020 | 18:38

Snowpi­er­cer

Bong Joon-hos knaldperle af en allegorisk science fiction-thriller er blevet til en uinspireret og kun jævnt underholdende tv-serie.

Serieanmeldelse
05. maj 2020 | 12:08

Awkwafina Is Nora from Queens

Komedieserie slår et slag for asiatisk repræsentation, men er ud over sin muntre hovedperson en blandet fornøjelse.

Serieanmeldelse
03. maj 2020 | 14:16

The Great

The Favourite-forfatter hylder det groteske og platte med en ujævn serie, der fungerer bedst i sine seriøse øjeblikke.

Serieanmeldelse
23. apr. 2020 | 14:17

Vilde vi­dun­der­li­ge Danmark

Niveauet er som nat og dag i de første to afsnit af DR’s forsøg på at skabe et storslået naturprogram om det danske dyreliv.

Serieanmeldelse
22. apr. 2020 | 16:34

Når støvet har lagt sig

Ambitiøs DR-serie om små skæbner i terrorens store spil er fyldt med sympatiske intentioner, men kunne lære noget af de gamle grækere.

Serieanmeldelse
22. apr. 2020 | 11:39

Penny Dreadful: City of Angels

Natalie Dormer imponerer med en herligt overdreven præstation, men spinoff-serie om racekrig i englenes by er ikke radikal nok.

Serieanmeldelse
21. apr. 2020 | 16:12

Savmordet

TV 2’s true crime-serie om jagten på gerningsmanden i uopklaret mord fra 90’erne byder på effektiv spænding, men glemmer selve sagen.

Serieanmeldelse
21. apr. 2020 | 05:45

What We Do in the Shadows – sæson 2

Man dræber ikke en vampyrserie med hvidløg, men med magelighed. Der er dog stadig dødbidergrin at hente i den skæve HBO-serie.

© Filmmagasinet Ekko