Anmeldelser / Serieanmeldelse

529 - 540 ud af 560
Serieanmeldelse
10. nov. 2020 | 19:52

A Teacher

Drama om forhold mellem kvindelig lærer og hendes elev gør os ikke klogere på magtmisbrugets komplicerede psykologi.

Serieanmeldelse
23. sep. 2020 | 10:24

De hemmelige op­ta­gel­ser med Peter Madsen

Det er svært at se bort fra det kvalmt sensationalistiske i Dplays dokumentarserie om Peter Madsen, men indblikket i den usle tabers tankegang er interessant.

Serieanmeldelse
31. juli 2020 | 00:04

The Rain – sæson 3

Sidste sæson af den danske Netflix-serie er et miskmask af superhelteserie og postapokalypse tilsat tandløst melodrama.

Serieanmeldelse
09. maj 2020 | 17:19

Too Hot to Handle

Reality-serie med lækre singler er perfekt timet til corona-tider, men det er umuligt at engagere sig i det falske afholdenhedseksperiment.

Serieanmeldelse
20. apr. 2020 | 16:46

Store Lars

Lars Hjortshøj lader sig inspirere af sine Klovn-venner, men de pinlige situationer i hans Viaplay-serie er hverken troværdige eller sjove.

Serieanmeldelse
14. apr. 2020 | 15:22

Run

Hovedpersonerne i romantisk komedieserie onanerer på skift i et tog, men der er ingen kemi mellem de to ulidelige mennesker på flugt.

Serieanmeldelse
08. apr. 2020 | 13:36

Ozark – sæson 3

Prestigefuld Netflix-serie om hvidvaskere i det amerikanske rustbælte prøver at sætte liv i kludene, men historien skulle være stoppet, mens legen var god.

Serieanmeldelse
28. mar. 2020 | 20:31

The English Game

Fodboldfans sukker i denne coronatid efter deres elskede kampe, men britisk Netflix-miniserie om sportens spæde begyndelse er ikke svaret på bønnerne.

Serieanmeldelse
29. jan. 2020 | 10:47

Justin Bieber: Seasons

Tandløs YouTube-dokumentarserie om popstjernen er et desperat forsøg på at opretholde et efterhånden falmet glansbillede.

Serieanmeldelse
28. jan. 2020 | 04:05

The New Pope

I anden sæson af Paolo Sorrentinos serie om pavemagten fordufter historien i barok skønhed. Det er alt for meget og alt for lidt.

Serieanmeldelse
27. jan. 2020 | 19:49

Ragnarok

Det er en god idé at plante nordisk mytologi i nutiden, men en håbløs hovedkarakter og løse ender får det til at kikse i Netflix-serien Ragnarok.

Serieanmeldelse
18. sep. 2019 | 09:47

Helved

Sjov idé og effektiv scenografi er ikke nok til at redde tåkrummende overspillet komedie om et familiehelvede i Jylland.

© Filmmagasinet Ekko