Anmeldelser / Serieanmeldelse

601 - 612 ud af 662
Serieanmeldelse
30. mar. 2017 | 17:46

Gid­sel­tag­nin­gen

Kasper Barfoeds terrordrama i København er en seværdig, om end forudsigelig nedtælling for nordic noir.

Serieanmeldelse
27. feb. 2017 | 18:24

Den russiske am­bas­sa­dør

Geopolitisk thriller vil gerne være en norsk pendant til Homeland, men dygtige skuespillere kan ikke redde handlingen, som er for langt ude.

Serieanmeldelse
17. feb. 2017 | 06:58

Riverdale

Ny ungdomsserie er en ren klippe-klistre-kollage af tidligere tv-serier. Flot indpakning og velkendte figurer redder ikke kopiproduktet.

Serieanmeldelse
22. dec. 2016 | 23:35

Savnet

Kvindelig politikvinde med rod i privatlivet og liget af en ung kvinde, der ripper op i lokalsamfundet. C Mores første egenproducerede serie følger trofast Nordic Noir-formlen, der er ved at være tappet for magi.

Serieanmeldelse
01. dec. 2016 | 11:40

Den anden verden

DR’s julekalender er indbydende, men forcerede replikker og en uklar problemstilling gør de første seks afsnit til en lunken fornøjelse.

Serieanmeldelse
14. nov. 2016 | 20:17

Animal Kingdom

Ny tv-serie er en testosteronbombe, hvor drengerøvsstemning sammenflettes med et familiedrama, der ikke formår at overdøve macho-eksplosionen.

Serieanmeldelse
14. okt. 2016 | 09:55

Divorce

HBO-dramedy med Sarah Jessica Parker er en skuffende kedsommelig skildring af en skilsmisse. Har vi nået et mætningspunkt med modne parforholdsdramaer?

Serieanmeldelse
08. okt. 2016 | 17:42

Crisis in Six Scenes

Man kan ikke holde et komisk geni nede seks afsnit i træk, men affæren mellem den gammeldags Woody Allen og en moderne tv-serie virker halvhjertet.

Serieanmeldelse
01. sep. 2016 | 15:04

Swedish Dicks

Viaplays første egenproducerede serie skaber høj komik i mødet mellem svensk og amerikansk kultur, men har svært ved at forløse det mere alvorlige potentiale.

Serieanmeldelse
26. aug. 2016 | 12:59

Roadies

Cameron Crowe kan ikke genskabe musikmagien fra Almost Famous i de første tre afsnit af tv-serie, der ellers meget befriende fokuserer på folkene bag scenen.

Serieanmeldelse
07. maj 2022 | 15:01

The Viking – narko­kon­gens fald

Journalists optrevling af dansk narkobarons liv har potentialet til at være en medrivende dokumentarserie, men der er blevet truffet et fatalt valg.

Serieanmeldelse
08. apr. 2022 | 12:19

Joe vs. Carole

Fiktionsserie baseret på Neflix’ succesfulde dokumentar Tiger King presser citronen og står i skyggen af sin forgænger.

© Filmmagasinet Ekko