Anmeldelser / Serieanmeldelse

205 - 216 ud af 276
Serieanmeldelse
14. juni 2017 | 11:44

Orange Is the New Black – sæson 5

Der vendes op og ned på tingenes tilstand i Litchfield-fængslet, hvor fængselsvagter bliver til fanger og fangerne til vogtere.

Serieanmeldelse
25. juni 2017 | 18:34

Skam – sæson 4

Serien kunne have været endnu modigere i skildringen af Sana og hendes religion. Men efter fire sæsoner har Skam fået en værdig slutning.

Serieanmeldelse
07. juli 2017 | 20:17

The Mist

Christian Torpes debut som amerikansk showrunner er et uinspireret og til tider dilettantisk opkog af halvdårlige skrækfilm.

Serieanmeldelse
14. juli 2017 | 11:45

Friends from College

Hvis Netflix-serie om midtvejskrisefolk vil tage pis på selvoptagede, prætentiøse hipstere, så har den fejlet. Komikken er ulideligt usjov.

Serieanmeldelse
17. juli 2017 | 12:50

Game of Thrones – sæson 7, afsnit 1

Vi får slukket hævntørsten, tømt en masse natpotter og oplever en yderst spændingsfyldt udforskning af borgen Dragonstone i første afsnit af sæson 7.

Serieanmeldelse
21. juli 2017 | 20:42

Insecure – sæson 2

Alt for menneskelige Issa er tilbage i en ny sæson, der er endnu bedre end første og giver et enestående indblik i en sort kvindes almindelige liv.

Serieanmeldelse
04. aug. 2017 | 13:26

Wet Hot American Summer: Ten Years Later

Camp Firewood-klikens tiårs-jubilæum er underholdende genreleg, men den oprindeligt geniale vanvidshumor fortaber sig i forcerede fjollerier.

Serieanmeldelse
21. aug. 2017 | 12:44

The Defenders

Seriernes svar på The Avengers er en skuffende fortælling om en ellers dragende og dynamisk heltegruppe.

Serieanmeldelse
28. aug. 2017 | 13:53

The Deuce – afsnit 1-3

De første tre afsnit af serien om den amerikanske sex-industris fødsel i 1970’ernes New York skildrer komplekst og fascinerende livet blandt ludere og bartendere.

Serieanmeldelse
04. sep. 2017 | 09:17

Better Things – sæson 2, afsnit 1-3

Pamela Adlon og Louis C.K. holder det meget høje niveau, når en vidunderligt brysk alenemor bryder med liderlige latinoer og forbasket romantik.

Serieanmeldelse
06. sep. 2017 | 09:40

It's Always Sunny in Phil­adelphia – sæson 11

Afsindig amerikansk sitcom hylder menneskets værste sider og er selv i ellevte sæson et komisk fyrtårn i serielandskabet.

Serieanmeldelse
06. sep. 2017 | 14:32

The State

Miniserie om Islamisk Stat giver et barskt, nøgternt indblik i hverdagen i kalifatet. Men et vigtigt spørgsmål besvares aldrig.

© Filmmagasinet Ekko