Anmeldelser / Serieanmeldelse

205 - 216 ud af 272
Serieanmeldelse
29. apr. 2017 | 16:42

Skam – sæson 4, afsnit 3

Det første store vendepunkt og sjælden nærhed mellem forældre og barn. Skams fjerde sæson er for alvor kommet i gang.

Serieanmeldelse
24. apr. 2017 | 19:33

Girls – sæson 6

Trods slagkraftig feminisme er det befriende ved Hannah og hendes veninder, at de ikke er powerkvinder, men helt almindelige fuck-ups.

Serieanmeldelse
22. apr. 2017 | 14:27

Skam – sæson 4, afsnit 2

Skandinaviens store ungdomsserie løfter niveauet i andet afsnit, hvor små problemer bliver højdramatiske i det kompromisløse teenageliv.

Serieanmeldelse
21. apr. 2017 | 01:58

Fargo – sæson 3

Med et nyt karaktergalleri og uforudsigelige mord suger Noah Hawley os igen ind i sit kaotiske, men dragende univers.

Serieanmeldelse
18. apr. 2017 | 13:55

Skam – sæson 4, afsnit 1

Kan man være en artig muslim, selv om man er teenager i Norge? Fjerde sæson af den norske successerie tegner til at byde på et intenst og måske endda blodigt trekantsdrama.

Serieanmeldelse
13. apr. 2017 | 23:07

The Leftovers – sæson 3

Dommedagsserien om millioner af menneskers forsvinden holder mysteriet i livet til det sidste, men den er krystalklar i sin udstilling af religion som egoisme.

Serieanmeldelse
12. apr. 2017 | 18:21

Veep – sæson 6

Showrunner David Mandel går ligesom Veeps fantastiske ensemble nye veje i en sjette sæson, der mangler lidt tempo for at komme op på foregående sæsoners Emmy-niveau.

Serieanmeldelse
11. apr. 2017 | 15:46

Veni Vidi Vici

Endelig svensk-dansk kvalitetshumor, og Thomas Bo Larsen har aldrig været bedre i rollen som kunstfilminstruktøren, der bliver degraderet til porno.

Serieanmeldelse
05. apr. 2017 | 11:45

Legion

Skaberen af Fargo har med forrygende filmiske virkemidler lavet en humoristisk og skræmmende rejse ind i et sind med superkræfter.

Serieanmeldelse
01. apr. 2017 | 14:06

The Man in the High Castle – sæson 1

Amazon har store ambitioner med kontrafaktisk dramaserie, men selv et overbevisende nazificeret USA kan ikke redde den stillestående handling og kedelige karakterer.

Serieanmeldelse
31. mar. 2017 | 13:09

Feud

Serie om de aldrende divaer Bette Davis og Joan Crawford er et af de bedste portrætter af Hollywood, hvis guldalder var på tilbagetog i 1960’erne.

Serieanmeldelse
30. mar. 2017 | 17:46

Gid­sel­tag­nin­gen

Kasper Barfoeds terrordrama i København er en seværdig, om end forudsigelig nedtælling for nordic noir.

© Filmmagasinet Ekko