Anmeldelser / Serieanmeldelse

289 - 300 ud af 493
Serieanmeldelse
03. maj 2020 | 20:24

Never Have I Ever

Morsom og rørende ungdomsserie formår nærmest til perfektion at skildre sorg, pubertet og kulturel friktion i en og samme krop.

Serieanmeldelse
04. maj 2020 | 13:41

Devils

Effektiv thriller-serie udstiller ondskaben i et finanssystem, som få mennesker forstår, og de fleste af os er en slave af.

Serieanmeldelse
09. maj 2020 | 17:19

Too Hot to Handle

Reality-serie med lækre singler er perfekt timet til corona-tider, men det er umuligt at engagere sig i det falske afholdenhedseksperiment.

Serieanmeldelse
11. maj 2020 | 14:23

Westworld – sæson 3

HBO’s filosofiske sci-fi-thriller er ikke altid nem at forstå, men den sublime filmstil og friske genreleg bærer fortællingen.

Serieanmeldelse
26. maj 2020 | 09:51

Space Force

Trods bumlende start har Netflix’ arbejdskomedie med Steve Carell og John Malkovich potentialet til at blive the next big thing.

Serieanmeldelse
26. maj 2020 | 16:27

Jeffrey Epstein: Filthy Rich

Dokumentarserie om mangemillionæren, der udnyttede sin magt til utallige sexovergreb, er fyldt med frustrerende anklager og tvivlsomme insinuationer.

Serieanmeldelse
17. juni 2020 | 13:28

En casa

Spansk HBO-serie giver et interessant indblik i, hvordan mennesker håndterer at være spærret inde under coronakrisen.

Serieanmeldelse
26. aug. 2020 | 18:51

Cold Hawaii

Aske Bang stråler som komisk tøffelhelt i en dramedy, der skildrer parforholdets op- og nedture, men mangler interesse for de kvindelige karakterers lyster.

Serieanmeldelse
28. sep. 2020 | 05:17

Little Fires Every­where

Kontrasten i 1990’erne mellem den sorte og hvide kvinde er voldsom i serie, hvis emner er uhyggeligt aktuelle og får én til at tjekke egne privilegier.

Serieanmeldelse
02. okt. 2020 | 17:06

Schitt’s Creek – sæson 6

Catherine O’Hara stjæler rampelyset som urkomisk excentriker i Emmy-vindende serie om en fallit-ramt rigmandsfamilies møde med livet på landet.

Serieanmeldelse
05. nov. 2020 | 01:23

Des

David Tennant stjæler for megen opmærksomhed som seriemorder i en ellers fængslende og respektfuld miniserie om en usædvanlig kriminalsag.

Serieanmeldelse
08. nov. 2020 | 18:29

Moonbase 8

Jordnær og empatisk rumkomedieserie om det trivielle hverdagsliv i en indelukket boble passer perfekt i corona-tider.

© Filmmagasinet Ekko