Anmeldelser / Serieanmeldelse

397 - 408 ud af 417
Serieanmeldelse
21. dec. 2019 | 21:19

32

Julie og Jespers ikke altid flatterende generationsportræt er stille og roligt vokset til en af tidens bedste danske serier, der fortjener et større publikum.

Serieanmeldelse
03. jan. 2020 | 10:06

Dracula

Gement charmerende Claes Bang som vampyrernes blodtørstige hersker er det bedste ved Netflix-serie af skaberne bag Sherlock.

Serieanmeldelse
30. jan. 2020 | 22:22

Little America

Otte charmerende fortællinger om immigranters møde med det forjættede land er fyldt med håb og rammer lige i hjertekulen.

Serieanmeldelse
08. feb. 2020 | 18:49

BoJack Horseman – sæson 6, del 2

Perfekt finalesæson sætter punktum for en af vor tids bedste satireserier ved at stille det svære spørgsmål, om BoJack nogensinde fortjente vores sympati.

Serieanmeldelse
03. mar. 2020 | 00:46

Breeders

Britisk dramedy om en aggressiv far er et skræmmende studie i dårligt forældreskab.

Serieanmeldelse
08. mar. 2020 | 14:48

Westworld – sæson 3, afsnit 1-4

Den ambitiøse science fiction-serie går fra det filosofiske til det politiske i ny sæson, hvor hævngerrige robotter slår sig løs i den dystopiske verden.

Serieanmeldelse
13. mar. 2020 | 10:50

Cheer

Det er med lige dele smerte og enormt talent, at de unge cheerleaders i Netflix-serie kæmper for at være på toppen.

Serieanmeldelse
02. apr. 2020 | 11:27

M – en by jager en morder

Serieopdatering af Fritz Langs krimi-mesterværk bibeholder den ildevarslende kendingsmelodi, men putter for meget melodramatisk fyld på historien.

Serieanmeldelse
03. apr. 2020 | 17:21

I Am Not Okay with This

Teenageproblemer og overnaturlige kræfter blandes effektivt i Netflix-ungdomsdrama, der låner 80’er-æstetik og mørk humor fra bedre film og serier.

Serieanmeldelse
14. apr. 2020 | 15:22

Run

Hovedpersonerne i romantisk komedieserie onanerer på skift i et tog, men der er ingen kemi mellem de to ulidelige mennesker på flugt.

Serieanmeldelse
18. apr. 2020 | 23:10

The Innocence Files

Fremragende Netflix-dokumentarserie forener stærke historier om at få frikendt uskyldigt dømte med en konstruktiv kritik af det amerikanske retssystem.

Serieanmeldelse
21. apr. 2020 | 16:12

Savmordet

TV 2’s true crime-serie om jagten på gerningsmanden i uopklaret mord fra 90’erne byder på effektiv spænding, men glemmer selve sagen.

© Filmmagasinet Ekko