Anmeldelser / Serieanmeldelse

493 - 504 ud af 580
Serieanmeldelse
08. mar. 2020 | 14:48

Westworld – sæson 3, afsnit 1-4

Den ambitiøse science fiction-serie går fra det filosofiske til det politiske i ny sæson, hvor hævngerrige robotter slår sig løs i den dystopiske verden.

Serieanmeldelse
17. mar. 2020 | 10:10

The Plot Against America

Manden bag The Wire rammer mellemgulvet med tankevækkende omskrivning af amerikansk historie i en miniserie, der nærmest er en bibelsk lignelse over vor tid.

Serieanmeldelse
15. mar. 2020 | 10:36

Blodtur

Norsk Netflix-serie byder på underholdende gys, overnaturlige kræfter og syge plot-twist, når den udstiller menneskets værste sider.

Serieanmeldelse
15. mar. 2020 | 13:40

Den utrolige historie om Alexander Blomqvist

DR3-serie viser forbilledligt, hvordan et usikkert menneske, der forsøger at skyde en genvej via løgnens ulidelige lethed, bliver fanget i sit eget spind.

Serieanmeldelse
19. mar. 2020 | 10:40

Pandemi

Uhyggeligt aktuel Netflix-dokumentar viser faren ved en influenza-epidemi i skildringen af heltes kamp for at redde menneskeheden.

Serieanmeldelse
26. mar. 2020 | 02:00

Som­mer­da­hl

Der er intet nyt fra forhørslokalet i TV 2 Charlies første egenproducerede krimiserie, hvor et skrabet budget giver flere parallelparkeringer end biljagter.

Serieanmeldelse
02. apr. 2020 | 11:27

M – en by jager en morder

Serieopdatering af Fritz Langs krimi-mesterværk bibeholder den ildevarslende kendingsmelodi, men putter for meget melodramatisk fyld på historien.

Serieanmeldelse
07. apr. 2020 | 13:56

Mrs. America

Cate Blanchett stråler som konservativ husmor med en sidegesjæft som politisk aktivist i fængslende drama om feminismens landvindinger i 1970’erne.

Serieanmeldelse
11. apr. 2020 | 13:48

Limboland

Dansk ungdomsliv hudflettes sjovt og smertefuldt i serie om tre kvinder, der midt i kvartlivskrisen kæmper for at finde sig selv.

Serieanmeldelse
08. apr. 2020 | 13:36

Ozark – sæson 3

Prestigefuld Netflix-serie om hvidvaskere i det amerikanske rustbælte prøver at sætte liv i kludene, men historien skulle være stoppet, mens legen var god.

Serieanmeldelse
13. apr. 2020 | 11:12

Killing Eve – sæson 3

Med morbid humor, makabre mord og fabelagtige skuespilpræstationer er serien om en kvindelig psykopat lige dele underholdende og kvalmefremkaldende.

Serieanmeldelse
14. apr. 2020 | 15:22

Run

Hovedpersonerne i romantisk komedieserie onanerer på skift i et tog, men der er ingen kemi mellem de to ulidelige mennesker på flugt.

© Filmmagasinet Ekko