Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 819
Serieanmeldelse
01. maj 2024 | 04:08

Baby Reindeer

Sjældent er overgrebets konsekvenser blevet vist så raffineret som i årets serieoverraskelse, der vil få selv woke-skeptikere til at overgive sig til en verden, hvor alt er muligt.

Serieanmeldelse
06. aug. 2023 | 21:20

Balladen om ko­lo­ni­ha­ven

Det tangerer det geniale, når dokumentarserie om konflikter i en kolonihave løfter sig til et hylemorsomt og tankevækkende Danmarksportræt.

Serieanmeldelse
06. juni 2023 | 09:59

Hændelser ved vand

Dragende noir-krimi med tre August-skuespillere i front er et mageløst iscenesat drama, der gør det smågeniale romanforlæg brændende aktuelt.

Serieanmeldelse
23. mar. 2023 | 12:44

Suc­ces­sion – sæson 4, afsnit 1-4

Serieskaber Jesse Armstrong placerer sirligt skakbrikkerne i det afgørende slag om medietronen, mens ensemblet overgår sig selv i tidens ubestridt bedste serie.

Serieanmeldelse
25. jan. 2023 | 21:10

Dan­se­gar­dero­ben

Ditte & Louise rammer tidsånden i 1970’erne på kornet og viser med knippelgodt skuespil, sang og dans en sexistisk verden, hvor mænd konstant er morsomme på kvinders bekostning.

Serieanmeldelse
22. jan. 2023 | 10:53

Atlanta – sæson 4

Atlanta er den definitive serie om at være sort i USA – fra mikroracismen til de hierarkiske strukturer, der gennemsyrer landet.

Serieanmeldelse
12. jan. 2023 | 12:09

The White Lotus – sæson 2

Mesterlig serie om rige turister i ferieparadis udstiller menneskeligt hykleri, så man aldrig ved, om man skal græde eller grine, men mest gør det sidste.

Serieanmeldelse
26. aug. 2022 | 16:51

Better Call Saul – sæson 6

En af tv-historiens bedste serier løfter sig over Breaking Bad med åndeløst spændende og dybt bevægende afslutning på det forrygende karakterstudie.

Serieanmeldelse
10. aug. 2022 | 08:00

Riget – sæson 1 & 2

Restaureringen af Lars von Triers hospitalsserie er en åbenbaring. Det omgængelige danske kulturklenodie, der blander gyserfilm og folkekomedie, ser bedre ud end nogensinde.

Serieanmeldelse
16. maj 2022 | 19:05

Folkets tjener

Både fiktionens og virkelighedens ukrainske præsident fortjener topkarakter, skriver Ekkos anmelder om Volodymyr Zelenskijs satireserie, der nu kan ses på Netflix.

Serieanmeldelse
15. okt. 2021 | 09:59

Suc­ces­sion – sæson 3

Hitserien om et familieejet mediekonglomerat holder uhyggeligt højt niveau, og den ulidelige Roy-familie er sjovere og grovere end nogensinde.

Serieanmeldelse
21. sep. 2021 | 16:13

Midnight Mass

Horror-mesteren Mike Flanagan skaber en fænomenal strøm af hjerteskærende øjeblikke i sit mest personlige og bedste værk.

© Filmmagasinet Ekko