Anmeldelser / Serieanmeldelse

13 - 24 ud af 432
Serieanmeldelse
26. aug. 2020 | 18:51

Cold Hawaii

Aske Bang stråler som komisk tøffelhelt i en dramedy, der skildrer parforholdets op- og nedture, men mangler interesse for de kvindelige karakterers lyster.

Serieanmeldelse
14. aug. 2020 | 08:39

Alfa

Spændende og brutal krimiserie af Ekko Shortlist-vinderen Milad Avaz handler om de eksistentielle valg i livet og glimrer især ved fremragende birollepræstationer.

Serieanmeldelse
13. aug. 2020 | 19:52

Partisan

Svensk krimiserie byder på spænding, racisme og en hovedrolle i Fares Fares, der endnu engang drager med sin indiskutable karisma.

Serieanmeldelse
07. aug. 2020 | 19:55

P-Valley

Eminent underholdende dramaserie om sorte strippere i Mississippi oser af sex set med et kvindeligt blik og byder samtidig på kras samfundskritik.

Serieanmeldelse
07. aug. 2020 | 18:39

Lovecraft Country

Overnaturlig horrorserie om 1950’erne leverer skræk på flere niveauer og sønderlemmende kritik af en racisme, som er højaktuel i USA.

Serieanmeldelse
06. aug. 2020 | 12:29

Alle hader fe­mi­ni­ster

DR-dokumentarserie slår et kraftigt slag for ligestilling mellem kvinder og mænd, men værten har en klap for det ene øje.

Serieanmeldelse
31. juli 2020 | 13:21

Brave New World

Ujævn, men fascinerende science fiction-serie baseret på Aldous Huxleys klassiker udforsker, hvad det vil sige at leve i et samfund uden dybe følelser.

Serieanmeldelse
31. juli 2020 | 00:04

The Rain – sæson 3

Sidste sæson af den danske Netflix-serie er et miskmask af superhelteserie og postapokalypse tilsat tandløst melodrama.

Serieanmeldelse
30. juli 2020 | 21:54

Junglen

Dansk serie om en musiker med galopperende storhedsvanvid er fyldt med humor og båret af et persongalleri, man ikke kan undgå at tabe sit hjerte til.

Serieanmeldelse
25. juli 2020 | 17:37

Cursed

Netflix’ fantasy-serie stjæler lystigt med arme og ben fra genrens hovedværker, men samler inspirationen på dristig og underholdende maner.

Serieanmeldelse
21. juli 2020 | 22:50

Hotel Paradis

Stortalentet bag Danmark dyrker med hedonistisk vellyst skæve eksistenser og abstrakte situationer i webserie, der er langt ude på landet.

Serieanmeldelse
18. juli 2020 | 23:20

Puls

De unge skuespillere gløder af charme og ægthed i en historie, der med sit fokus på grov homofobi føles ude af trit med den generation, som TV 2-serien skildrer.

© Filmmagasinet Ekko