Anmeldelser / Serieanmeldelse

13 - 24 ud af 315
Serieanmeldelse
09. nov. 2019 | 20:52

The End of the F***ing World – sæson 2

Trods masser af kant og kvalitet burde sort komedieserie med britiske Bonnie og Clyde-teenagere være stoppet, mens legen var god.

Serieanmeldelse
08. nov. 2019 | 14:22

De visionære

Tysk serie med Trine Dyrholm genskaber Weimarrepublikken og miljøet omkring Bauhaus-skolen lige så glamourøst som krimiserien Babylon Berlin.

Serieanmeldelse
06. nov. 2019 | 10:02

Our Boys

Israelsk drama om en af vor tids mest tragiske konflikter er en mavepuster, man hverken kan stoppe med at se eller glemme igen.

Serieanmeldelse
06. nov. 2019 | 07:13

The Morning Show

Dramaserie om arbejdet på en nyhedsstation er solid underholdning, som rammer tidsånden med udforskning af magtmisbrug, #MeToo og troværdig journalistik.

Serieanmeldelse
04. nov. 2019 | 21:50

Exit

Norsk serie om vor tids stenrige og afstumpede finansmænd underholder, men kommer til kort i forhold til amerikanske inspirationskilder.

Serieanmeldelse
01. nov. 2019 | 12:13

Ramy

Ramy Youssefs selvbiografiske dramedy om at være ung muslim i USA er fængslende underholdning med stof til eftertanke.

Serieanmeldelse
31. okt. 2019 | 17:52

His Dark Materials

Med en forrygende hovedperson er HBO’s nyeste fantasy-serie en succesfuld filmatisering af Philip Pullmans magiske bogforlæg.

Serieanmeldelse
30. okt. 2019 | 06:05

BoJack Horseman – sæson 6, del 1

Den alkoholiserede Hollywood-hest er endelig i bedring, men hans animationsserie rammer et lavpunkt i første del af sidste sæson.

Serieanmeldelse
22. okt. 2019 | 20:31

Mrs. Fletcher

Kathryn Hahn glimrer i The Leftovers-forfatters middelmådige miniserie om en curlingmors jagt på en ny identitet, da sønnen flyver fra reden.

Serieanmeldelse
22. okt. 2019 | 15:50

Ke­mo­hjer­ne

TV 2-serie af Ekko Shortlist-vinderen Kristian Håskjold tackler med stærke følelser og befriende humor sygdommen kræft, som de fleste danskere har haft inde på livet.

Serieanmeldelse
21. okt. 2019 | 16:41

Modern Love

Kærligheden sprudler i storbyen i munter antologiserie, men skildringen af minoriteter virker bedaget.

Serieanmeldelse
16. okt. 2019 | 11:19

Watchmen

Opdateret serieudgave om de maskerede superhelte er fuld af visuelt guf, men det står svagt til med historien og persontegningen.

© Filmmagasinet Ekko