Anmeldelser / Serieanmeldelse

13 - 24 ud af 838
Serieanmeldelse
15. juni 2024 | 12:42

House of the Dragon – sæson 2

Mytologi og pragmatik balancerer perfekt i andet kapitel af Game of thrones-universets svar på en historisk dramaserie, hvor konfliktens gnist langsomt bliver til drageild.

Serieanmeldelse
11. juni 2024 | 11:56

Presumed Innocent

Fremragende serie fører Scott Turows thriller om mordanklaget advokat ind i nutiden med mobiltelefoner og ligestilling.

Serieanmeldelse
10. juni 2024 | 16:56

Sexisme i mu­sik­bran­chen

Dokumentaren, som Martin Brygmann forsøgte at få bremset via sagsanlæg, er en kærkommen ransagelse af en branche, hvor sexismen florerer på hvert et trin af karrierestigen.

Serieanmeldelse
05. juni 2024 | 22:34

The Veil

End ikke Elisabeth Moss og dobbeltspil fra drejebogen i Den sorte svane kan redde mislykket agent-thriller, der er dummere, end politiet tillader.

Serieanmeldelse
30. maj 2024 | 10:00

Ricardo – Verdens bedste træner

Selv om Richard Møller Nielsen-serie momentvis giver nye indsigter, ligner den mest et forsøg på at styrke nationalfølelsen før EM-slutrunden.

Serieanmeldelse
29. maj 2024 | 12:36

Brid­ger­ton – sæson 3, del 1

Første halvdel af tredje ombæring af den populære serie har ikke meget nyt at byde på, men vi kan se frem til et hævnmotiveret afsløringskaos.

Serieanmeldelse
29. maj 2024 | 09:39

Den sorte svane

Mads Brügger og holdet bag TV 2-dokumentar fortjener Cavlingprisen for rystende afsløringer af, hvordan erhvervslivets top hjælper den kriminelle underverden med samfundsundergravende svindel.

Serieanmeldelse
21. maj 2024 | 11:13

Grundtvig

DR’s virkelig velfungerende dramadokumentar er højskole til hele folket i bedste sendetid og vækker omsider den store dansker til live.

Serieanmeldelse
01. maj 2024 | 04:08

Baby Reindeer

Sjældent er overgrebets konsekvenser blevet vist så raffineret som i årets serieoverraskelse, der vil få selv woke-skeptikere til at overgive sig til en verden, hvor alt er muligt.

Serieanmeldelse
30. apr. 2024 | 11:07

Farvel Forever

Andrias Høgenni løfter ambitionsniveauet for DR Ultras ungdomsfiktion, når han med ømhed og omhu i efterskoledrama giver modspil til de sociale mediers hypertempo.

Serieanmeldelse
25. apr. 2024 | 09:34

Fallout

I den postapokalyptiske, amerikanske ødemark stjæler Walton Goggins rampelyset som The Ghoul, et kryds mellem John Wayne og et Chernobyl-offer.

Serieanmeldelse
24. apr. 2024 | 13:41

Kald mig far

Alex Høgh Andersen viser ny side af talentet som en underkuet fyr i charmerende knaldperleserie, hvor der godt kunne have været mere på spil.

© Filmmagasinet Ekko