Anmeldelser / Serieanmeldelse

13 - 24 ud af 418
Serieanmeldelse
03. maj 2020 | 20:24

Never Have I Ever

Morsom og rørende ungdomsserie formår nærmest til perfektion at skildre sorg, pubertet og kulturel friktion i en og samme krop.

Serieanmeldelse
02. maj 2020 | 09:48

I Know This Much Is True

Mark Ruffalo er fænomenal i dobbeltrollen som et tvillingepar i brutal HBO-serie, der dykker ned i mørke barndomstraumer og psykisk lidelse.

Serieanmeldelse
01. maj 2020 | 10:27

Betty

Ungdommens vildskab lyser ud af HBO-serie om en gruppe kvindelige skateboardere, der skøjter gennem en hverdag fuld af sjov og eksistentielle kriser.

Serieanmeldelse
29. apr. 2020 | 00:30

Hollywood

Ryan Murphys omskrivning af Hollywoods gyldne tidsalder i Netflix-miniserie er en rebelsk og hjertevarm hyldest til mangfoldigheden.

Serieanmeldelse
23. apr. 2020 | 19:17

Den sidste turnering

Dokumentarserie om basketfænomenet Michael Jordan og hans sejrsstime med Chicago Bulls i 1990’erne får hjertet til at banke i ekstase.

Serieanmeldelse
19. apr. 2020 | 17:55

Better Things – sæson 4

Pamela Adlons selvironiske serie bliver bedre for hvert kapitel af historien om den enlige mor, der forsøger at jonglere børn og venskaber, karriere og seksualitet.

Serieanmeldelse
18. apr. 2020 | 23:10

The Innocence Files

Fremragende Netflix-dokumentarserie forener stærke historier om at få frikendt uskyldigt dømte med en konstruktiv kritik af det amerikanske retssystem.

Serieanmeldelse
07. apr. 2020 | 13:56

Mrs. America

Cate Blanchett stråler som konservativ husmor med en sidegesjæft som politisk aktivist i fængslende drama om feminismens landvindinger i 1970’erne.

Serieanmeldelse
28. mar. 2020 | 18:31

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness

Man tror ikke sine egne øjne, når true crime-serie udruller en vanvittigt eskalerende fejde, der går ud over de truede tigre, stridshanerne skulle beskytte.

Serieanmeldelse
15. mar. 2020 | 13:40

Den utrolige historie om Alexander Blomqvist

DR3-serie viser forbilledligt, hvordan et usikkert menneske, der forsøger at skyde en genvej via løgnens ulidelige lethed, bliver fanget i sit eget spind.

Serieanmeldelse
13. mar. 2020 | 10:50

Cheer

Det er med lige dele smerte og enormt talent, at de unge cheerleaders i Netflix-serie kæmper for at være på toppen.

Serieanmeldelse
08. mar. 2020 | 14:48

Westworld – sæson 3, afsnit 1-4

Den ambitiøse science fiction-serie går fra det filosofiske til det politiske i ny sæson, hvor hævngerrige robotter slår sig løs i den dystopiske verden.

© Filmmagasinet Ekko