Anmeldelser / Serieanmeldelse

13 - 24 ud af 220
Serieanmeldelse
17. sep. 2018 | 09:39

Maniac

True Detective-instruktøren Cary Fukunaga har med Jonah Hill og Emma Stone i spidsen skabt en syret, melankolsk og virkelig morsom komedieserie.

Serieanmeldelse
07. sep. 2018 | 21:20

BoJack Horseman – sæson 5

Netflix-seriens satire over Hollywoods hykleri er stadig spiddende effektiv, og femte sæson finder en relevant og modig #MeToo-vinkel på filmbyen.

Serieanmeldelse
31. aug. 2018 | 11:52

Better Call Saul – sæson 4

Flere personer fra Breaking Bad introduceres i den nye sæson, der nærmest antropologisk udforsker grænsen mellem guttermand og skurk.

Serieanmeldelse
10. aug. 2018 | 22:04

Insecure – sæson 3

Issas kærlighedsliv, karriere og boligsituation er gået i vasken, men det forhindrer ikke seriens nye sæson i gedigen galgenhumor.

Serieanmeldelse
11. juli 2018 | 16:29

Sharp Objects

Amy Adams brillerer som skrøbelig journalist med ar på sjælen i fortættet sydstats-morddrama, der er lige så gribende som første sæson af True Detective.

Serieanmeldelse
30. juni 2018 | 13:19

Hjem­me­ba­ne

Norsk dramaserie om den første kvindelige fodboldtræner i den bedste liga er højaktuel, fyldt med fængslende karakterer og stærke skuespilpræstationer.

Serieanmeldelse
19. juni 2018 | 12:23

Malurt

Errol Morris – kendt for mesterværket The Thin Blue Line – har skabt en diabolsk forførende dokumentarserie om en mordgåde fra koldkrigens USA.

Serieanmeldelse
17. apr. 2018 | 14:42

The Handmaid’s Tale – sæson 2

Anden sæson fortsætter, hvor den første slap, og lader til at blive endnu et tankevækkende og isnende bekendtskab takket være storspil af Elisabeth Moss og co.

Serieanmeldelse
16. apr. 2018 | 16:56

Westworld – sæson 2

Sprød action, blodtørstige kvinder og ninjarobotter er bare en brøkdel af de eventyrlige elementer, som vi møder i anden sæson af verdens måske bedste sci-fi-serie.

Serieanmeldelse
29. mar. 2018 | 17:22

Barry

Bill Hader er omringet af underholdende karakterer i dybsindig tv-serie, hvor han stjæler billedet som morsom lejemorder med ar på sjælen.

Serieanmeldelse
21. jan. 2018 | 08:56

High Main­ten­ance – sæson 2

En katastrofe a la Trump sætter den empatiske potdealer på overarbejde i New York-serien, der byder på sjældne karakterer i selv et stadigt mere progressivt tv-landskab.

Serieanmeldelse
23. dec. 2017 | 21:41

Alias Grace

Fængslende Netflix-serie om et dobbeltmord i Victoriatiden viser magtforholdet mellem kønnene, som gør den særligt relevant i en tid med #MeToo-bevægelsen.

© Filmmagasinet Ekko