Anmeldelser / Serieanmeldelse

13 - 24 ud af 488
Serieanmeldelse
11. nov. 2020 | 23:53

His Dark Materials – sæson 2

Seriefortsættelse af Philip Pullmans populære fantasy-bøger skruer op for dramaet og intensiteten i hæsblæsende anden sæson.

Serieanmeldelse
04. nov. 2020 | 13:45

Gangs of London

Hæsblæsende, ultra-voldelig og skamløst underholdende fortælling om den kriminelle, engelske underverden sætter en ny standard for international serie-action.

Serieanmeldelse
03. nov. 2020 | 18:59

Dron­ning­gam­bit

Med et dybt charmerende persongalleri og fejende flot 1960’er-æstetik formår Netflix-serie at gøre skakfortælling til en af de bedste sportshistorier nogensinde.

Serieanmeldelse
30. okt. 2020 | 15:05

The Man­dal­o­ri­an – sæson 2

Med intens action og befriende humor holder anden omgang med dusørjægeren og galaksens mest nuttede skabning det tårnhøje niveau.

Serieanmeldelse
22. okt. 2020 | 12:24

Par­ti­er­nes skjulte overgreb

TV 2-dokumentar om seksuelle overgreb i ungdomspartierne er rystende og må give genklang på Christiansborgs gange.

Serieanmeldelse
16. okt. 2020 | 16:14

Beartown

Svensk HBO-serie luller publikum ind i et ishockey-eventyr, før tæppet hives væk, og et grumt voldtægtsdrama udspiller sig.

Serieanmeldelse
13. okt. 2020 | 11:08

The Good Lord Bird

Ethan Hawke er fremragende i miniserie, der med historien om oprør under den amerikanske slavetid perfekt forener galskab og alvor.

Serieanmeldelse
11. okt. 2020 | 10:11

Muld­var­pen – Un­der­cov­er i Nordkorea

Mads Brügger overgår sig selv med forrygende fascinerende spiondokumentar og et persongalleri, som er større end livet og leder tankerne hen på en James Bond-film.

Serieanmeldelse
05. okt. 2020 | 19:37

The Haunting of Bly Manor

Opfølger til succesfuld horror-serie har færre gys, men går direkte i hjertekulen med rørende historier om kærlighed.

Serieanmeldelse
02. okt. 2020 | 18:28

Estonia

Serie om en af de værste civile skibskatastrofer bringer en sensationel afsløring og viser, hvor galt det går, når en traumatiseret befolkning bliver holdt hen i uvished.

Serieanmeldelse
26. sep. 2020 | 10:42

Insecure – sæson 4

Issa Rae er blevet et ikon, som viser dybden i den amerikanske sjæl og gør op med de kasser, vi har for vane at putte hinanden i.

Serieanmeldelse
18. sep. 2020 | 18:15

Ratched

Prequel til Gøgereden er en freudiansk leg, der får én til at føle sig tvangsindlagt til seriens fascinerende katalog over psykiatriske diagnoser.

© Filmmagasinet Ekko