Anmeldelser / Serieanmeldelse

265 - 276 ud af 408
Serieanmeldelse
15. juni 2018 | 13:29

Mr. Mercedes

Trods chok og blod er tv-serien over Stephen Kings knaldroman mest en hyggekrimi.

Serieanmeldelse
31. aug. 2018 | 11:52

Better Call Saul – sæson 4

Flere personer fra Breaking Bad introduceres i den nye sæson, der nærmest antropologisk udforsker grænsen mellem guttermand og skurk.

Serieanmeldelse
17. sep. 2018 | 09:39

Maniac

True Detective-instruktøren Cary Fukunaga har med Jonah Hill og Emma Stone i spidsen skabt en syret, melankolsk og virkelig morsom komedieserie.

Serieanmeldelse
21. sep. 2018 | 09:47

The Marvelous Mrs. Maisel

Den store vinder ved årets Emmy-uddeling er med sin fortælling om en husmors blomstrende standup-karriere i 50’ernes konservative USA det endegyldige bevis på, at kvinder er sjove.

Serieanmeldelse
03. jan. 2019 | 17:08

True Detective – sæson 3

Mahershala Ali er den altoverskyggende stjerne i tredje sæson af True Detective, der vender tilbage med en udvandet og forringet udgave af første sæson.

Serieanmeldelse
07. jan. 2019 | 09:16

Yes No Maybe – sæson 2

Den fornøjelige satire over Tinder-æraens ekshibitionistiske datingkultur opvejer seriens til tider bedagede kvinderoller.

Serieanmeldelse
17. jan. 2019 | 16:28

SMILF – sæson 2

Komedieserien om livet som ung singlemor vinder ved at fokusere på de mindre flatterende sider af tilværelsen.

Serieanmeldelse
24. jan. 2019 | 12:50

Sex Education

Underholdning og oplysning går op i en højere enhed, når den kejtede Otis giver sine high school-venner råd om sex.

Serieanmeldelse
08. feb. 2019 | 14:17

Russian Doll

Karismatiske Natasha Lyonne forfører med morsom præstation som en grovkornet storbykvinde, hvis liv og død kører i ring.

Serieanmeldelse
18. feb. 2019 | 19:29

Stieg Larsson – Manden der legede med ilden

Flot helgenkåring af forfatteren og journalisten, der skabte Millennium-trilogien og brugte sit liv på at optrevle fascisme i et Sverige, som aldrig har gjort op med nationens sorte ugler i mosen.

Serieanmeldelse
24. mar. 2019 | 23:05

Gid­sel­tag­nin­gen – sæson 2

Der er fart over feltet og professionelt tilrettelagte actionscener, men mod dumme dialoger kæmper selv guddommelige skuespillere forgæves.

Serieanmeldelse
01. apr. 2019 | 08:27

Veep – sæson 7

De politiske eder flyver om ørerne fra første sekund af sidste sæson. Selina Meyer går ud med et brag i den sjoveste og mest ærlige serie om amerikansk politik netop nu.

© Filmmagasinet Ekko