Anmeldelser / Serieanmeldelse

265 - 276 ud af 338
Serieanmeldelse
31. mar. 2017 | 13:09

Feud

Serie om de aldrende divaer Bette Davis og Joan Crawford er et af de bedste portrætter af Hollywood, hvis guldalder var på tilbagetog i 1960’erne.

Serieanmeldelse
12. apr. 2017 | 18:21

Veep – sæson 6

Showrunner David Mandel går ligesom Veeps fantastiske ensemble nye veje i en sjette sæson, der mangler lidt tempo for at komme op på foregående sæsoners Emmy-niveau.

Serieanmeldelse
22. apr. 2017 | 14:27

Skam – sæson 4, afsnit 2

Skandinaviens store ungdomsserie løfter niveauet i andet afsnit, hvor små problemer bliver højdramatiske i det kompromisløse teenageliv.

Serieanmeldelse
02. maj 2017 | 13:38

Dear White People

En trailer fremkaldte en shitstorm og beskyldninger om racisme over for hvide. Men serien viser sig at være en både vedkommende og afvæbnende satire.

Serieanmeldelse
06. maj 2017 | 16:55

Better Call Saul – sæson 3

Flere bipersoner fra Breaking Bad kan med legende lethed stå på egne ben i spin-off-serien, som kvalitetsmæssigt er ved at overhale storebroren.

Serieanmeldelse
24. maj 2017 | 01:57

Twin Peaks: The Return – afsnit 1-4

Kultseriens genkomst er mere David Lynch, end man havde turdet håbe – og fuldt på højde med hans bedste værker. 

Serieanmeldelse
27. maj 2017 | 00:05

House of Cards – sæson 5

Mørket breder sig, men spændingen er ikke lige så intens som i tidligere sæsoner af serien, der ellers har fået ny aktualitet med magtskiftet i Det Hvide Hus.

Serieanmeldelse
09. juni 2017 | 20:46

Mr. Robot – sæson 2

Der er chokerende plot-twists i anden sæson om den psykisk ustabile hacker. Men serien er bedst, når den fortæller om ensomhed og samvittighedskvaler.

Serieanmeldelse
14. juni 2017 | 11:44

Orange Is the New Black – sæson 5

Der vendes op og ned på tingenes tilstand i Litchfield-fængslet, hvor fængselsvagter bliver til fanger og fangerne til vogtere.

Serieanmeldelse
23. juni 2017 | 11:45

GLOW

Firserrytmer og damer med bobbet hår er hovedingredienserne i ny Netflix-serie, hvor en gruppe kvindelige wrestlere efterhånden finder fodfæste.

Serieanmeldelse
07. juli 2017 | 20:17

The Mist

Christian Torpes debut som amerikansk showrunner er et uinspireret og til tider dilettantisk opkog af halvdårlige skrækfilm.

Serieanmeldelse
14. juli 2017 | 11:45

Friends from College

Hvis Netflix-serie om midtvejskrisefolk vil tage pis på selvoptagede, prætentiøse hipstere, så har den fejlet. Komikken er ulideligt usjov.

© Filmmagasinet Ekko