Anmeldelser / Serieanmeldelse

25 - 36 ud af 838
Serieanmeldelse
31. aug. 2020 | 21:19

Am­bas­sa­dø­ren

Galgenhumoristisk satire om dansk karrierepolitiker minder om amerikanske Veep, men snubler i situationskomikken.

Serieanmeldelse
24. aug. 2016 | 14:15

American Crime Story – første sæson

Første sæson af antologi-tv-serie er et forrygende spændende og velspillet retssalsdrama om superstjernen O.J. Simpson og mordene, han måske begik.

Serieanmeldelse
21. sep. 2018 | 21:11

American Vandal – sæson 2

Anden omgang af Netflix’ true crime-komedie er ikke så frisk som første sæson, men den er stadig en skarp og medrivende genresatire.

Serieanmeldelse
13. nov. 2023 | 21:49

A Murder at the End of the World

Miniserie giver sug i maven og stof til eftertanke ved at forene et Agatha Christie-agtigt krimiplot og moderne temaer som klimaforandringer og kunstig intelligens.

Serieanmeldelse
11. dec. 2021 | 15:32

And Just Like That ...

Miniserie i Sex and the City-franchisen prøver desperat at ramme tidens ånd, men fejler eklatant.

Serieanmeldelse
14. nov. 2016 | 20:17

Animal Kingdom

Ny tv-serie er en testosteronbombe, hvor drengerøvsstemning sammenflettes med et familiedrama, der ikke formår at overdøve macho-eksplosionen.

Serieanmeldelse
22. dec. 2023 | 21:38

Anker

Lars Ranthe er gribende i dramadokumentaren om ”den sidste sande socialdemokrat”, men hvorfor ikke lave en rigtig spillefilm?

Serieanmeldelse
03. mar. 2024 | 10:32

Annisette – Rebel for livet

Dokumentar kradser ikke i Annisettes ideologiske ståsted, men er et smukt vidnesbyrd om en stor sanger og en engageret kunstner, for hvem alder ikke betyder noget.

Serieanmeldelse
31. jan. 2022 | 18:46

Archive 81

Luften er tyk af paranoia og uhygge i Netflix-gyser, der undervejs ligner en af tidens bedste horrorserier, men snubler i slutningen.

Serieanmeldelse
07. feb. 2024 | 17:25

Arctic Ascent with Alex Honnold

Dokumentar med Alex Honnold fra Oscar-vinderen Free Solo forener klatring, opdagelsesrejse og klimaforskning i den storslåede grønlandske natur.

Serieanmeldelse
23. juni 2023 | 13:00

Ar­ki­tek­ten

Kerren Lumer-Klabbers’ morbidt morsomme fremtidsserie om bolignød bruser af visuelt overskud og vidner om et originalt talent på stormende fremmarch.

Serieanmeldelse
01. jan. 2017 | 20:53

Ar­vin­ger­ne – sæson 3

I tredje og sidste sæson byder DR’s nyskabende flagskib på gedigne overraskelser og finder fornyet energi i den snarlige afslutning.

© Filmmagasinet Ekko