Anmeldelser / Serieanmeldelse

25 - 36 ud af 838
Serieanmeldelse
31. mar. 2024 | 19:06

Ripley

Æstetisk gennemført serie med kuldegysende Andrew Scott er et velkomment alternativ til den sommerferielækre filmatisering af Highsmiths thriller.

Serieanmeldelse
03. apr. 2022 | 22:22

Borgen 4 – hele sæsonen

I en imponerende fjerde sæson flød Birgitte Nyborg mere og mere til havs på sin egen magtsyges isflage, mens spændingen steg til det ulidelige.

Serieanmeldelse
10. juni 2024 | 16:56

Sexisme i mu­sik­bran­chen

Dokumentaren, som Martin Brygmann forsøgte at få bremset via sagsanlæg, er en kærkommen ransagelse af en branche, hvor sexismen florerer på hvert et trin af karrierestigen.

Serieanmeldelse
10. juni 2024 | 16:56

Sexisme i mu­sik­bran­chen

Dokumentaren, som Martin Brygmann forsøgte at få bremset via sagsanlæg, er en kærkommen ransagelse af en branche, hvor sexismen florerer på hvert et trin af karrierestigen.

Serieanmeldelse
26. jan. 2024 | 12:46

Masters of the Air

Folkene bag Band of Brothers har skabt endnu en nervepirrende og bevægende serie med dramaer fra det amerikanske luftvåben under Anden Verdenskrig.

Serieanmeldelse
22. dec. 2022 | 11:59

The Bear

Med frenetisk energi og kulsort humor skildrer stemningsfuld serie det intense liv i kokkeverden.

Serieanmeldelse
23. feb. 2022 | 12:40

Severance

Absurd medrivende thriller-serie splitter hovedpersonernes hukommelse i to og finder rædsel og humor i tidens oprør mod arbejdslivets meningsløshed.

Serieanmeldelse
27. juli 2023 | 20:22

Babylon Berlin – sæson 4

Det er den æstetiske overflod, der gør Tom Tykwers krimiserie om mennesker i et skæbnesvangert vadested konstant filmisk interessant.

Serieanmeldelse
03. aug. 2023 | 15:24

The Bear – sæson 2

Kampen for at nå toppen af den kulinariske verden fortsætter i anden sæson af komedie-dramaserien, der imponerer med et frenetisk tempo, store følelser og forløsende humor.

Serieanmeldelse
21. mar. 2024 | 10:24

The Gentlemen

Guy Ritchie er om nogen en forminstruktør, og Netflix-serie er en opvisning i alt det, der får fans til at knuselske den britiske Tarantino.

Serieanmeldelse
08. mar. 2022 | 05:20

Pørni – sæson 2

Anden sæson af norsk komediedrama er fyldt med hjertevarme, charmerende karakterer og en perfekt balance mellem sorg og humor.

Serieanmeldelse
28. jan. 2024 | 18:25

Griselda

Netflix-serie om kokainets gudmor ender med at forherlige en barnemorder i feminismens hellige navn.

© Filmmagasinet Ekko