Anmeldelser / Serieanmeldelse

25 - 36 ud af 222
Serieanmeldelse
13. dec. 2018 | 16:06

The Little Drummer Girl

Sydkoreanske Park Chan-wooks forførende seriedebut om spionage mellem Israel og Palæstina er et intelligent skakspil fra folkene bag Susanne Biers Natportieren.

Serieanmeldelse
24. jan. 2019 | 12:50

Sex Education

Underholdning og oplysning går op i en højere enhed, når den kejtede Otis giver sine high school-venner råd om sex.

Serieanmeldelse
08. feb. 2019 | 14:17

Russian Doll

Karismatiske Natasha Lyonne forfører med morsom præstation som en grovkornet storbykvinde, hvis liv og død kører i ring.

Serieanmeldelse
17. feb. 2017 | 19:37

Big Little Lies

Nicole Kidman, Laura Dern og Reese Witherspoon spiller stenrige husmødre i ny krimiserie, som blotlægger sprækkerne i den moderne kernefamilie.

Serieanmeldelse
27. feb. 2017 | 21:13

Løftet

Fængslende dokumentarserie åbner gammel mordsag og rejser spørgsmålet, om morddømt har dræbt sine svigerforældre.

Serieanmeldelse
29. okt. 2017 | 15:23

Suburra: la serie

Italiensk Netflix-serie om hårde bananer i et dystert Rom udvikler et persongalleri, som kan hamle op med selv rockerfamilien i Sons of Anarchy.

Serieanmeldelse
23. dec. 2017 | 21:41

Alias Grace

Fængslende Netflix-serie om et dobbeltmord i Victoriatiden viser magtforholdet mellem kønnene, som gør den særligt relevant i en tid med #MeToo-bevægelsen.

Serieanmeldelse
24. aug. 2016 | 14:15

American Crime Story – første sæson

Første sæson af antologi-tv-serie er et forrygende spændende og velspillet retssalsdrama om superstjernen O.J. Simpson og mordene, han måske begik.

Serieanmeldelse
24. jan. 2017 | 22:50

Fauda

Med fuld fart, masser af dramatik og en god portion autenticitet er den israelske serie Fauda blevet et hit i både hjemlandet og Palæstina.

Serieanmeldelse
10. sep. 2018 | 12:57

Lovleg

Ny NRK-serie om det komplicerede ungdomsliv er frisk og humoristisk, men fyldt med utroværdigt mange pinlige øjeblikke.

Serieanmeldelse
19. sep. 2018 | 08:39

30

Anden sæson af komedieserie om grænselandet mellem ungdommen og voksenlivet er fyldt med charmerende personer og morsomme situationer.

Serieanmeldelse
02. nov. 2018 | 16:33

House of Cards – sæson 6

Den sidste sæson af politiker-thrilleren er rodet og sløv i optrækket. Kevin Spaceys fravær er larmende, indtil Claire omsider tager teten.

© Filmmagasinet Ekko