Anmeldelser / Serieanmeldelse

25 - 36 ud af 286
Serieanmeldelse
17. feb. 2017 | 11:49

Deut­schland 83

Koldkrigsparanoia og DDR-spionage er kernen i medrivende tysk serie, der tegner et farverigt tidsbillede af 80’erne.

Serieanmeldelse
18. nov. 2018 | 15:15

Escape at Dannemora

Oscar-vindere leverer store præstationer i fængselsserie om bizar, autentisk begivenhed, men der mangler en dybere grund til at fortælle historien.

Serieanmeldelse
21. maj 2019 | 11:38

Perfekte steder – sæson 3

Tredje og sidste sæson af romantisk ungdomsdrama bevæger sig i den rigtige retning, men har stadig en kedelig hang til at udpensle pointerne.

Serieanmeldelse
21. juni 2019 | 10:03

City on a Hill

Politidrama af Boston-drengene Ben Affleck og Matt Damon er en skuffende tyndslidt The Wire-klon, hvis figurer er så nuancerede som tændstikmænd.

Serieanmeldelse
22. juni 2019 | 19:09

Euphoria

Identiteten udfolder sig i samarbejde med teenageværelsets wifi-signal i HBO-serie, der skildrer Generation Z med respekt og følsomhed.

Serieanmeldelse
16. feb. 2017 | 15:59

Fleabag

Den britiske pendant til Girls er lige så sjov og endnu mere hjerteskærende end sin amerikanske søsterserie.

Serieanmeldelse
11. sep. 2017 | 06:31

Twin Peaks: The Return – hele sæsonen

David Lynch’ tilbagevenden til Twin Peaks er skiftevis fascinerende og irriterende, men et sted mellem de atten afsnit ligger et mesterværk gemt og kalder på en nedklipning.

Serieanmeldelse
18. nov. 2018 | 00:52

My Brilliant Friend

Samfundskritik og fabulerende drømmescener går hånd i hånd i serieversionen af Elena Ferrantes romanværk om en ung piges opvækst i efterkrigstidens hærgede Italien.

Serieanmeldelse
09. apr. 2019 | 19:14

Wisting

Der er ikke meget nyt under den norske midnatssol med tavse mørkemænd, men krimiserie baseret på bestseller-forlæg fascinerer med politimæssig knowhow.

Serieanmeldelse
18. dec. 2016 | 15:22

Skam – sæson 3

Der er noget kikset over voksne mennesker, der falder i svime over fiktive teenagere. Men ser man bort fra massehysteriet, så løfter tredje sæson af Skam serien op til en vigtig ungdomshistorie.

Serieanmeldelse
11. juni 2017 | 19:33

I Love Dick

Transparent-skaberen fortolker feminisme-bibel om kvindelyst med alvorlig komik i en serie, hvor symbolikken både er genial og for meget.

Serieanmeldelse
21. feb. 2018 | 20:07

Homeland – sæson 7

Man bliver nervøs for, om spændingen kan forløses, men samtidskritikken får ny energi med skildringen af et nær-diktatorisk USA.

© Filmmagasinet Ekko