Anmeldelser / Streaminganmeldelse

49 - 60 ud af 84
Streaminganmeldelse
24. sep. 2018 | 22:29

Jane Fonda in Five Acts

HBO-dokumentar er en dragende og kompleks fortælling om skuespilleren Jane Fonda, der i et langt liv er blevet defineret af mænd, før hun endelig har fundet sig selv.

Streaminganmeldelse
17. juli 2018 | 16:22

Becoming Bond

Det er ukritisk, men rørende og underholdende, når George Lazenby fortæller røverhistorier om, hvordan han pludselig fik rollen som Agent 007.

Streaminganmeldelse
14. juli 2018 | 12:08

Robin Williams: Come Inside My Mind

Medrivende portrætfilm er en dybtfølt hyldest til en af Hollywoods helte, men holder igen, når den viser hans skyggesider.

Streaminganmeldelse
11. juni 2018 | 21:42

The Tale

HBO-drama er et urovækkende og ærligt indblik i pædofiliens frastødende væsen – set fra offerets synspunkt.

Streaminganmeldelse
10. mar. 2018 | 19:05

An­ni­hil­a­tion

Alex Garlands opfølger til Ex Machina er et mindfuck, der giver spænding for alle pengene, men også stiller udfordrende spørgsmål om at være menneske.

Streaminganmeldelse
05. feb. 2018 | 10:37

The Clover­fi­eld Paradox

Astronauter løser Jordens problemer, men pludselig er planeten pist borte. Tredje film af Cloverfield-serien er en forvirrende blanding af gys og morskab.

Streaminganmeldelse
10. jan. 2018 | 11:23

Mudbound

Netflix-film om racekamp i 1940’ernes USA viser med et eminent ensemble, at hvide og sorte deler en fælles skæbne.

Streaminganmeldelse
21. dec. 2017 | 13:13

Bright

Orker og elverfolk i nutidens Los Angeles lyder interessant, men kedelige kostumer og et tyndt plot holder eventyrligheden ude af Netflix’ fantasyfilm.

Streaminganmeldelse
20. okt. 2017 | 09:40

Long Shot

Netflix-dokumentaren Long Shot oversælger sin historie, der bygger på et opsigtsvækkende sammentræf mellem en mordsag og HBO-serien Curb Your Enthusiasm.

Streaminganmeldelse
19. okt. 2017 | 20:51

Spielberg

HBO-dokumentar om Steven Spielberg er et ukritisk helteportræt, men hører alligevel hjemme på pensumlisten for unge filmfans.

Streaminganmeldelse
16. okt. 2017 | 14:54

The Mey­erowitz Stories (New and Selected)

Adam Sandler er fremragende i Noah Baumbachs varme og vemodige komediedrama, hvor familiens uafklarede konflikter er både bundrealistiske og humoristiske.

Streaminganmeldelse
18. sep. 2017 | 19:32

Tin Star

En lilleby bliver rystet af mystiske mord, men det er for skildringen af indre dæmoner og Tim Roths spil som fordrukken, hævngerrig politimand, at Tin Star skal ses.

© Filmmagasinet Ekko