Anmeldelser / Tv-anmeldelse

133 - 144 ud af 187
Tv-anmeldelse
02. juni 2015 | 09:39

Pervert Park

Dansk dokumentar giver unik indsigt i de sexsyges sind og amerikanernes behandling af sexforbrydere. Offer-attituden er gemt langt væk.

Tv-anmeldelse
13. dec. 2016 | 10:01

Planet Earth II

Efterfølgeren til Vores planet hylder Jordens skønhed og viser dyrelivets vidundere med billeder, der er så imponerende, at man knapt kan tro sine øjne.

Tv-anmeldelse
20. juni 2016 | 14:00

Preacher

Komedieguruen Seth Rogen og manusmakkeren Evan Goldberg har med deres nye tv-serie skabt et velfungerende, blodsplattende og morsomt univers, hvor alt kan lade sig gøre.

Tv-anmeldelse
05. dec. 2016 | 13:39

Prin­ses­ser fra blokken

Dokumentarserie giver et sjældent indblik i livet på Vestegnen set fra pigernes eget perspektiv. De skal ikke ynkes, men deres liv maner til eftertanke.

Tv-anmeldelse
04. juli 2017 | 09:29

Putin ifølge Oliver Stone

Oliver Stones forsonlige interviews med Putin fænger i timevis og viser os verden set fra Rusland. Vi har godt af at få pudset vores vestlige briller.

Tv-anmeldelse
31. jan. 2020 | 11:11

Riskær – den dømte demokrat

Michael Graversens DR-dokumentar nuancerer billedet af Klaus Riskær Pedersen og byder på et par tåkrummende scener, der kommer bag facaden.

Tv-anmeldelse
26. maj 2016 | 11:56

Roots

Den nye udgave af 70’er-serien Roots er et barskt, men vigtigt og vidtfavnende portræt af slavernes historie i USA igennem hundrede år.

Tv-anmeldelse
28. maj 2018 | 04:54

Rudi er bange

Det er længe siden, at man har set så modigt tv. Skuespilleren Rudi Køhnke, der vandt Ekko Shortlist Awards 2016, bryder tabu og lukker seerne ind i sin angstfyldte verden.

Tv-anmeldelse
20. maj 2020 | 14:39

Sa­ta­n­kul­ten på Anholt & Den danske satankult

Duellen mellem to film om afdækningen af satanisme i Anholts ørken ender uafgjort. Ekkos anmelder anbefaler en aftens dobbeltprogram i den okkulte mystiks tegn.

Tv-anmeldelse
07. mar. 2017 | 17:04

Sekten der stjal børn

Pirrende og grufuld dokumentar om en åndelig sekt, kidnappede børn og LSD-forsøg misser oplagt chance for at skabe autentisk uhygge.

Tv-anmeldelse
05. juni 2015 | 23:59

Sense8

Wachowski-søskendeparret ser endelig ud til at være tilbage i storform med ny Netflix-serie. De mystificerer frem for at moralisere i yderst lovende start.

Tv-anmeldelse
10. jan. 2016 | 22:15

Sherlock – den af­sky­e­li­ge brud

Sherlocks juleafsnit er et velkomment mellemspil, mens vi venter på nye afsnit af den originale Sherlock Holmes-modernisering, der fiffigt og begavet leger med vores forventninger.

© Filmmagasinet Ekko