Anmeldelser / Tv-anmeldelse

49 - 60 ud af 177
Tv-anmeldelse
29. sep. 2015 | 16:05

Downton Abbey – sæson 6, afsnit 1-2

Klasserne er under opbrud i sjette og sidste sæson af det engelske periodedrama, der overbevisende udfolder en universel historie om krig og kærlighed.

Tv-anmeldelse
08. sep. 2013 | 23:35

Dren­ge­lej­ren

Dansk mobbedokumentar er fintfølende og afslørende i sin skildring af de følelser, som social isolation fremkalder hos de hyperfølsomme små mennesker.

Tv-anmeldelse
08. juni 2017 | 12:33

Familien FIFA – en kær­lig­heds­hi­sto­rie

Veldokumenteret dokumentar opruller FIFA’s skandaler via en uromantisk kærlighedshistorie om excentrisk pamper og hans ekskæreste.

Tv-anmeldelse
15. apr. 2014 | 20:07

Fargo

Første afsnit af Fargo giver løfter om en serie lige så morbid, mørk og uimodståelig som Coen-brødrenes mesterlige forlæg.

Tv-anmeldelse
08. okt. 2015 | 21:28

Fargo – sæson 2

Det kolde snelandskab byder på nye farverige karakterer i en fremragende start på anden sæson af krimiserien, der rammer den Coen’ske blanding af bloddryppende drama og sort humor.

Tv-anmeldelse
22. okt. 2015 | 09:19

Ferrell Takes the Field

Eminente Will Ferrell spiller baseball i et sympatisk projekt, der støtter cancer-overlevere. Men udskejelserne hører ikke til komikerens sjoveste.

Tv-anmeldelse
04. mar. 2016 | 10:00

FETTER

En komedieserie om Frederik Fetterlein med reality-stjernen selv i hovedrollen er ikke helt så håbløs, som det lyder.

Tv-anmeldelse
13. mar. 2016 | 11:53

Flaked

Solbeskinnet Netflix-serie fra Los Angeles er charmerende afslappet, men kan ikke beslutte sig for, om den vil være sjov eller alvorlig.

Tv-anmeldelse
10. nov. 2015 | 02:11

Flesh and Bone

Ballet-miniserie vil være dyb som Black Swan og kinky som Showgirls, men den er bare lidt for smart.

Tv-anmeldelse
23. sep. 2012 | 23:15

For­bry­del­sen III

Søren Sveistrup viser igen, at han er Danmarks bedste designer af senmoderne, ”kriminel” fjernsynsdramatik.

Tv-anmeldelse
19. okt. 2014 | 18:48

Forsøget

TV 2-produceret dokumentarfilm om en ny, lovende kræftbehandling gør indtryk, men kunne godt have boret i, hvorfor det er svært at skaffe penge til behandlingen.

Tv-anmeldelse
09. mar. 2019 | 13:49

Free Solo

Oscar-vindende dokumentar om bjergbestigning uden sikkerhedsnet giver et adrenalinbrusende indblik i en fascinerende livsmentalitet.

© Filmmagasinet Ekko