Anmeldelser / Tv-anmeldelse

25 - 36 ud af 187
Tv-anmeldelse
12. okt. 2014 | 20:56

1864: afsnit 1-2

”Du er en dead man walking, Ole Bornedal!” skriver Carsten Jensen og kalder 1864 en velrettet knytnæve, som efterlader højrefløjen med en brækket næse.

Tv-anmeldelse
13. mar. 2014 | 14:02

From Dusk Till Dawn

Robert Rodriguez’ Netflix-vampyrserie starter uden særlig meget bid – men byder på et godt gensyn med Don Johnson.

Tv-anmeldelse
28. apr. 2014 | 16:17

Heartless

Heartless låner ublu fra tidens hotte overnaturlige tv-serier som Hemlock Grove, men giver samtidig sit eget bud på nye monstre. Det er banalt, underholdende og stærkt vellykket.

Tv-anmeldelse
27. juni 2014 | 13:46

The Leftovers

Lost-skaberen går mindre op i det æggende mysterium og mere op i en fatalistisk stemning i HBO-serien The Leftovers, der gør et noget tungt førstehåndsindtryk.

Tv-anmeldelse
08. aug. 2014 | 14:43

The Knick – sæson 1

Steven Soderberghs bud på en lægeserie er intens og dramatisk underholdning med Clive Owen i sit livs hovedrolle.

Tv-anmeldelse
26. aug. 2014 | 12:18

Banken – New normal

DR2’s nye satireserie foregår i banksektoren, men er sjovest, når den bare er absurd. Debutanten Morten Jørgensen brillerer i rollen som sociopatisk chef. Premiere på DR2 torsdag.

Tv-anmeldelse
06. mar. 2015 | 12:46

Un­break­able Kimmy Schmidt

Ny serie af folkene bag 30 Rock får høj komik ud af sammenstødet mellem religiøs fanatisme og moderne forbrugskultur.

Tv-anmeldelse
22. aug. 2015 | 12:49

Show Me a Hero

Manden bag The Wire har kastet sig over endnu en kriseramt by og skabt et stemningsmættet tidsbillede. Men titlens helt dukker aldrig op.

Tv-anmeldelse
14. sep. 2015 | 09:28

Mr. Robot

En socialt angst hacker hvirvler os ind i sit tankespind i sommerens hit-serie, der er skræmmende god underholdning – og blandt andet instrueret af Niels Arden Oplev.

Tv-anmeldelse
27. sep. 2015 | 20:50

Broen III: afsnit 1-2

Tredje sæson lægger desperat vildspor ud til endnu en omgang Broen, men der er for lidt til at holde liv i serien, der burde være stoppet, mens legen var god.

Tv-anmeldelse
08. okt. 2015 | 21:28

Fargo – sæson 2

Det kolde snelandskab byder på nye farverige karakterer i en fremragende start på anden sæson af krimiserien, der rammer den Coen’ske blanding af bloddryppende drama og sort humor.

Tv-anmeldelse
05. dec. 2015 | 20:02

Ju­leøn­sket

TV 2’s julekalender er sympatisk, spændende og flot lavet. Desværre lever hovedrollen ikke op til resten af serien.

© Filmmagasinet Ekko