Anmeldelser / Tv-anmeldelse

37 - 48 ud af 187
Tv-anmeldelse
14. okt. 2015 | 23:56

Amy Schumer Live at the Apollo

Tidens hotteste komiker tager en sejrsrunde med nyt standup-show, der er en forrygende indførelse i Schumers feministiske humor-univers.

Tv-anmeldelse
14. okt. 2015 | 19:44

Beasts of No Nation

Cary Joji Fukunaga har lavet en brutal skildring af børnesoldater, der kan ses på Netlix. De grumme og grandiose billeder havde virket endnu stærkere på det store lærred.

Tv-anmeldelse
08. okt. 2015 | 21:28

Fargo – sæson 2

Det kolde snelandskab byder på nye farverige karakterer i en fremragende start på anden sæson af krimiserien, der rammer den Coen’ske blanding af bloddryppende drama og sort humor.

Tv-anmeldelse
07. okt. 2015 | 00:50

The Affair – sæson 2

Historien om Noah og Alisons hede, men problematiske affære formår i sin fængslende anden sæson at grave endnu dybere i den menneskelige psykes sumpede undergrund.

Tv-anmeldelse
14. sep. 2015 | 09:28

Mr. Robot

En socialt angst hacker hvirvler os ind i sit tankespind i sommerens hit-serie, der er skræmmende god underholdning – og blandt andet instrueret af Niels Arden Oplev.

Tv-anmeldelse
25. juli 2015 | 12:50

What Happened, Miss Simone?

Et gribende trekantsdrama mellem mor, far og datter er bare et af højdepunkterne i et komplekst portræt af Nina Simone og hendes kamp for sig selv og de sorte.

Tv-anmeldelse
14. juli 2015 | 17:00

BoJack Horseman – sæson 2

Anden sæson af Netflix’ animationssatsning BoJack Horseman er en underholdende parodi på fænomenet Hollywood med en knugende eftervirkning.

Tv-anmeldelse
05. juni 2015 | 23:59

Sense8

Wachowski-søskendeparret ser endelig ud til at være tilbage i storform med ny Netflix-serie. De mystificerer frem for at moralisere i yderst lovende start.

Tv-anmeldelse
04. juni 2015 | 18:01

Ditte & Louise

Ærlig komik fra makkerparret Ditte Hansen og Louise Mieritz er herligt bramfri, som den slipper barmen løs og løfter sløret for nogle af kvindelivets inderste tanker.

Tv-anmeldelse
04. juni 2015 | 14:19

Peaky Blinders

Cillian Murphy, Sam Neill og nu også Tom Hardy giver den som underklassegangstere i den engelske slum. BBC’s Peaky Blinders er i verdensklasse.

Tv-anmeldelse
02. juni 2015 | 09:39

Pervert Park

Dansk dokumentar giver unik indsigt i de sexsyges sind og amerikanernes behandling af sexforbrydere. Offer-attituden er gemt langt væk.

Tv-anmeldelse
08. maj 2015 | 15:39

Daredevil

Superhelten Daredevil er løs i bydelen Hells Kitchen i New York, og Netflix kan meget vel have fundet en opskrift på menneskelige superskurke.

© Filmmagasinet Ekko