Nyhed
27. apr. 2020 | 10:10

Brad Pitt angriber corona og Trump

Foto | NBC
Hollywood-stjernen Brad Pitt trækker i en hvid paryk for at spille den 79-årige læge Anthony Fauci, der er blevet et kendt og elsket ansigt i USA.

Skuespilleren går i rollen som amerikansk sundhedsdirektør i clinch med præsident Donald Trumps udtalelser om coronavirus i satireprogrammet Saturday Night Live.

Af Nicki Bruun

Ugentlige satireprogrammer har kæmpet for at levere komik, mens coronakrisen ikke bare har gjort det svært at arbejde, men også at finde noget at grine af.

I weekendens udgave af det legendariske sketch-program Saturday Night Live spiller Brad Pitt det amerikanske svar på Søren Brostrøm, nemlig den garvede læge og direktør for USA’s National Institute of Allergy and Infectious Diseases, Anthony Fauci.

Se sketchen nederst i artiklen.

Her gør skuespilleren sig morsom på præsidentens bekostning ved eksempelvis at gå i clinch med hans udtalelse om, at en vaccine kan være klar i løbet af ”relativt kort tid”.

”Hvis vi ser det i forhold til hele Jordens historie, vil vaccinen bestemt være her hurtigt,” siger Brad Pitt med Faucis tykke newyorker-accent.

”Men hvis du fortæller en ven, at du kommer om relativt kort tid, og så dukker op halvandet år senere, bliver din ven nok relativt vred.”

Under parykken
Brad Pitt fortsætter sin sketch, der åbnede lørdagens afsnit af Saturday Night Live, med i rollen som Anthony Fauci at forholde sig til flere af Donald Trumps udtalelser.

Han kan kun tage sig til hovedet over præsidentens nylige kommentarer om, at indsprøjtning af rensemidler og brug af stærkt lys kunne være en måde at bekæmpe smitten.

Sketchen slutter med, at Brad Pitt smider parykken og med sin egen stemme siger tak til virkelighedens dr. Fauci og de mange sundhedsarbejdere, der lige nu kæmper for at behandle coronavirussen i USA.

Der er i skrivende stund tre millioner tilfælde af coronavirus og 207.000 dødsfald på verdensplan. USA topper med et dødsfald på 55.000.

Video: Brad Pitt i Saturday Night Live

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko