Nyhed
15. juni 2016 | 15:37

Curb Your Enthusiasm vender tilbage

Foto | HBO
Efter fem års pause vender komedieserien Curb Your Enthusiasm med Larry David tilbage til HBO.

Larry Davids stilskabende komedieserie er blevet genoplivet af HBO og vender tilbage med en niende sæson.

Af Rasmus Stenbæk Iversen

Efter fem års pause kan man igen begynde at glæde sig til at se Larry David i rollen som sig selv i komedieserien Curb Your Enthusiasm.

Amerikanske HBO meddeler, at serien vender tilbage med en niende sæson på kabelstationen.

”Vi er begejstrede for, at Larry har besluttet at lave en ny sæson af Curb Your Enthusiasm, og vi kan ikke vente med at se, hvad han har planlagt,” udtaler HBO-chefen Casey Bloys i en pressemeddelelse. 

”Med den udødelige Julius Cæsars egne ord: ’Jeg gik, jeg lavede ingenting, og jeg kom tilbage,’” udtaler seriens skaber og hovedrolle Larry David på vanlig komisk vis selv.

Forbilledet for Klovn
Curb Your Enthusiasm er blandt mange voldsomt populær for sin semiautentiske og selvudleverende stil, hvor mange af skuespillerne spiller karikerede udgaver af sig selv.

Serien er spækket med skøre situationer, der ofte udvikler sig i en akavet og stærkt underholdende retning. Igennem de hidtidige otte sæsoner har kendisser som Michael J. Fox, Ted Danson, Ben Stiller og Julia Louis-Dreyfus blandt andet medvirket.

Casper Christensen og Frank Hvams danske sit-com Klovn er på mange måder inspireret af Larry Davids serie.

Foruden Curb Your Enthusiasm er Larry David lidt af en kæmpe inden for komik og komedieserier. I 1990’erne skrev han sammen Jerry Seinfeld den skelsættende sit-com Seinfeld, ligesom han også har været med på sketchshowet Saturday Night Live.

Det vides endnu ikke, hvornår den nye sæson af Curb Your Enthusiasm får premiere. Men man må håbe, at den også rammer HBO Nordic, når den er klar.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko