Ekko Shortlist Awards 2023
13. sep. 2023 | 19:09

Jubilæum: Få billet til Ekko Shortlist Awards

Foto | Janus Engel Rasmussen

I 2019 var det Marijana Jankovic, der vandt Shortlist Prisen for den gribende og meget personlige kortfilm Maja, men hvem løber med sejren ved dette års store filmfest?

Billetsalget til årets store filmfest er åbent. Vær med til for tiende gang at hylde dansk films største talenter og køb billet, inden det er for sent!

Af Frederik Hoff

2023 er et jubilæumsår.

I april fyldte Ekko Shortlist ti år, og for tiende gang fejrer vi dansk films fremtid med et brag af en fest.

Billetsalget til Ekko Shortlist Awards er åbent, og du kan nu skaffe dig adgang til showet, som finder sted 17. november i Bremen Teater i København.

Køb billet!

Snart afsløres det, hvem værterne bliver. Men vi kan allerede nu love, at det bliver et musikalsk show, der passer perfekt til de unge talenter, vi hylder.

Dørene åbner kl. 18, og showet begynder kl. 19. Men kom i god tid og få det maksimale ud af den røde løber.

Fra scenen bliver der uddelt priser til de bedste film, som er kommet på onlinehitlisten Ekko Shortlist i det forløbne år, imens du kan læne dig tilbage med en gratis, kold øl.

Få uger før prisuddelingen annoncerer vi de nominerede, og via hjemmesiden kan du varme op til festen ved at se og stemme på de forrygende kortfilm, som en jury af dansk films spidser har udvalgt i elleve kategorier.

Du kan også stemme på din favorit til Publikum Prisen, mens juryen vælger vinderen af Shortlist Prisen. De nominerede i begge kategorier er de tyve mest populære film på den ugentlige Top 10 i årets løb.

Vinderen af Shortlist Prisen går hjem med 25.000 kroner.

Stjernespækket show
Om en lille måneds tid annoncerer vi, hvem der kommer til at sidde i juryen.

Sidste år inkluderede den skuespillerne Connie Nielsen og Bodil Jørgensen, klipperen Mikkel E.G. Nielsen, kritikeren Jakob Stegelmann og instruktøren Jesper Dalgaard.

Priserne uddeles også af farverige personligheder af alle slags. Sidste år var skuespilleren Nina Rask, Aarhus-legenden Nils Malmros og publikumsmagneten Rasmus Heide blandt presenterne.

Når prisuddelingen er slut, og vinderne er fundet, fortsætter festen i Bremen med åben bar og natmad serveret af dansk films største slagter.

Der er rigelig grund til at sætte kryds i kalenderen! Og hvis du ligger inde med en fremragende kortfilm, så skynd dig at sende den ind her. Så kan du måske blive aftenens helt store midtpunkt!

Kommentarer

Ekko Shortlist Awards

Prisuddeling for danske filmskabere og deres kortfilm.

Startede i 2014 og finder i år sted for tiende gang.

Se filmene på Ekko Shortlist og upload din egen film.

Ekko Shortlist Awards er støttet af Det Danske Filminstitut.

Køb billet!

© Filmmagasinet Ekko