Nyhed
13. mar. 2019 | 18:18

Ghita Nørbys søn: Stor ståhej for ingenting

Foto | Rolf Konow
Giacomo Campeotto er søn af Ghita Nørby og Dario Campeotto, men er også kendt som instruktør af film som Tempelriddernes skat II og Far til fires vilde ferie.

Giacomo Campeotto mener, at Radio24syv-interviewet med hans mor er uden saglig værdi og derfor burde være skrottet.

Af Claus Christensen

Dagens mest omtalte historie i mediebranchen er Ghita Nørbys interview med Radio24syv. Samtalen kører af sporet, inden den overhovedet er begyndt, og skuespilleren bruger undervejs nogle knapt så pæne ord om journalisten Iben Maria Zeuthen 

Mads Brügger, programchef for Radio24syv, kalder til Ekko interviewet ”et virkelig fint portræt”. Han mener, at det gør mere end bare at vise 84-årige Ghita Nørby rase ud på Iben Maria Zeuthen. 

Det er Ghita Nørby og Dario Campeottos søn, Giacomo Campeotto, dog ikke enig i. 

”Jeg kan se, at Mads Brügger er virkelig stolt og synes, at det er dokumentarisme i sin fineste form,” siger 54-årige Giacomo Campeotto, der har instrueret familiefilm som Tempelriddernes skat II og Far til fires vilde ferie på cv’et. 

”Han kan da godt have ret i, at tingene ikke behøver at være så pæne og polerede, og måske kan det være interessant for nogle mennesker at høre, hvordan et ellers kultiveret menneske mister besindelsen,” fortsætter Campeotto. 

”Men det hele er stor ståhej for ingenting. Radio24syv har sikkert tænkt: ’Aj, fedt, Ghita går amok, vi sender det! Indholdet er mikroskopisk, men det er ligegyldigt.’ Det er et lidt trist eksempel på, hvordan medierne puster tingene op i dag. Interviewet har ingen saglig værdi.” 

I interviewet kalder Ghita Nørby intervieweren ”banal”, ”sentimental” og ”dybt åndssvag”, men det tager hendes søn stille og roligt. 

”Herregud, den folkekære skuespiller er blevet lidt sur – and so what? Der er jo ingen kemi imellem dem, og man burde vel egentlig bare have kasseret interviewet.”

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko