Nyhed
16. aug. 2017 | 00:32

Louis C.K. har lavet hemmelig film

Foto | Toronto International Film Festival
I sin nye spillefilm har Louis C.K. selv hovedrollen som den succesfulde tv-producer og tv-forfatter Glen Topher.

I al ubemærkethed har den amerikanske komiker instrueret en stjernespækket sort-hvid-film på 35mm, som får verdenspremiere på Toronto-festivalen.

Af Nicki Bruun

Louis C.K. er kendt som en af verdens bedste komikere og manden bag de fremragende serier Louie og Horace and Pete samt den oversete Lucky Louie.

Nu har Louis C.K. i al hemmelighed optaget en spillefilm med titlen I Love You, Daddy. Han spiller selv hovedrollen, og på rollelisten finder man stjerner som Helen Hunt, John Malkovich og Chloe Grace Moretz.

Sidstnævnte spiller hans datter i en historie, hvor Louis C.K. er en succesfuld tv-producer og -forfatter. Filmen er i sort-hvid og optaget på 35mm. Den får verdenspremiere på festivalen i Toronto, som foregår 7. – 17. september.

Tilbage til rødderne
Louis C.K. vender på en måde tilbage til rødderne med I Love You, Daddy.

Inden han slog igennem som komiker i løbet af 00’erne, instruerede han i 90’erne de syrede kortfilm Ceasar’s Salad og Ice Cream, hvor mange af hans standup-kolleger medvirker. Sidstnævnte er tilmed på Youtube og kan ses nederst i artiklen.

Louis C.K. instruerede også i 1998 spillefilmen Tomorrow Night, der ligesom hans nye er i sort-hvid.

I 2001 fulgte spillefilmen Pootie Tang med standup-legender som Chris Rock og Dave Attell på rollelisten. Men filmen blev et notorisk flop både blandt anmeldere og publikum.

Serier på vej
Selv om den næste sæson af Louie lader vente på sig, så betyder det altså ikke, at Louis C.K. ligger på den lade side.

Foruden den kommende film er han også ophavsmand til to aktuelle serier, Baskets med Zach Galifianakis og Better Things, hvis anden sæson kommer på HBO Nordic den 15. september.

Derudover arbejder Louis C.K. også på en animeret politi-komedieserie sammen med Albert Brooks, der er kendt for roller i Taxi Driver og Nicolas Winding Refns Drive.

Kortfilm: Ice Cream

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko