Nyhed
09. nov. 2016 | 18:27

Louis C.K. er igen gældfri

Foto | Paul Koestner
I sin serie Horace and Pete vender Louis C.K.’s mundvige oftest nedad. Trods økonomisk succes er komikeren nok heller ikke glad i virkelighedens verden efter valget af Trump.

Komikeren er nu begyndt at tjene penge på serien Horace & Pete, som er blevet solgt til streamingtjenesten Hulu.

Af Jeppe Mørch

Tidligere i år kunne vi fortælle, at tidens måske største komiker havde gældsat sig for at lave en ny, særegen webserie.

Louis C.K. brugte 4,5 millioner dollars af sine egne penge på at skabe Horace and Pete, som er en original, depressionsramt sitcom. Man kan købe afsnit på hjemmesiden www.louisck.net for få dollars stykket.

Efter at han første gang fortalte om gælden til radioværten Howard Stern, præciserede han senere, at han på intet tidspunkt havde været tæt på at gå personlig konkurs.

Han var ret overbevist om, at han nok skulle få tjent pengene hjem, i takt med kendskabet til serien blev udbredt.

Og C.K. fik ret.

”Jeg har tjent det hele ind igen ved at nok mennesker har købt serien,” fortalte Louis C.K. under en festival i New York ifølge The Hollywood Reporter.

Stjerneskuespillere får checks
Der er kommet så mange penge ind, at han endelig har kunnet betale sine skuespillere.

”Jeg har udskrevet checks til Alan Alda og Steve Buscemi. Det er altid sjovt at skrive checks. Det betyder, at det går godt.”

Horace and Pete er blevet solgt til den amerikanske streamingtjeneste Hulu, hvor den snart vil kunne ses.

Til New Yorker Festival afslørede komikeren også, at han det næste lange stykke tid vil fokusere på sit primære erhverv: standup. For tiden er han på turné med et show, der i august kom forbi København, og planen er at fortsætte turnéen langt ind i 2017.

”Hillary er som min mor”
I en mail til sine fans har Louis C.K. tidligere sammenlignet den netop valgte præsident Donald Trump med Adolf Hitler.

Så komikeren er formentlig en af de mange, der har svært ved at forstå nattens valgresultat. Respekten for den slagne kandidat, Hillary Clinton, er omvendt stor.

”Hun minder mig om min mor. Hun er én, der arbejder enormt hårdt, så jeg kan lide hende. Når jeg ser på hende, kan jeg ikke få øje på den løgner, nogle vil gøre hende til,” udtalte C.K. før valgdagen.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko