Nyhed
26. jan. 2021 | 14:54

Mere Klovn på vej

Foto | Per Arnesen
Frank Hvam og Casper Christensen har i syv sæsoner og tre film underholdt danskerne med det morsomme Klovn-univers, og nu er makkerparret på vej med endnu mere.

Makkerparret Hvam og Christensen vender til sommer tilbage med en ny sæson af den populære tv-serie, og Casper Christensen skal instruere alle otte afsnit.

Af Nicki Bruun

Casper Christensen og Frank Hvam bedyrede med den tredje Klovn-film, Klovn the Final, at de afsluttede historien om deres alter-egoer i det morsomme univers.

Men makkerparret har ikke kunnet holde sig væk. Allerede nu er de på vej med en ny sæson i den populære tv-serie, der får premiere på TV 2 Play til sommer.

”Egentlig meldte vi kun ud, at det var den sidste film. Med en sæson otte er vi også stille og roligt gået i gang med at lukke serieuniverset. Vi satser på at gøre det med manér,” siger Frank Hvam i en pressemeddelelse fra TV 2.

Klovn the Final blev i starten af 2020 taget af plakaten før tid, da coronakrisen lukkede landets biografer. Det er en af grundene til, at Christensen og Hvam laver mere Klovn.

”Det handler om to ting. For det første har vi det utroligt sjovt, når vi laver Klovn, og for det andet var det så uforløst at lukke universet ned, da filmen blev taget af sidste forår,” siger Casper Christensen.

Stor ændring bag kameraet
Ottende sæson af Klovn kommer til at bestå af otte afsnit, som igen vil have de to bagmænd i hovedrollerne som sig selv.

Derudover bliver det også til et gensyn med gamle og nye figurer som Franks nevø, Bo og Caspers nye kone, Fnug. Men der er også en stor ændring i den kommende sæson.

Som noget helt nyt skal Casper Christensen nemlig også stå bag kameraet og instruere alle otte afsnit. Det hverv er tidligere primært blevet bestridt af Mikkel Nørgaard, der har instrueret alle tre film og de første seks sæsoner af tv-serien.

Christensen har tidligere instrueret et enkelt afsnit af Langt fra Las Vegas i 2002, men ellers er jobbet nyt for ham.

Casper Christensen indtog i forbindelse med premieren på Klovn the Final forsiden af Ekko #84, hvor han i et stort og åbenhjertigt interview fortæller om at blive opslugt af vildskaben i sin Klovn-persona.

Optagelserne til ottende sæson af Klovn går snart i gang, oplyser TV 2.

Kommentarer

Ekko #84

Stort interview med Casper Christensen i Ekko #84.

Tegn abonnement og få en gave.

Vælg mellem én gratis biografbillet, halv pris på tolv billetter eller fem streamingfilm på Blockbuster.

Abonnenter har adgang til hele bagkataloget digitalt.

 

© Filmmagasinet Ekko