Nyhed
12. aug. 2019 | 11:24

Tredje Klovn-film bliver den sidste

Foto | Mark Fellman
Casper og Frank får på deres amerikanske eventyr i Klovn Forever fra 2015 en grand danois med på bagsædet. Hvad det umage makkerpar finder på i den kommende film vides endnu ikke.

”Vi vil gerne sætte et punktum med et brag,” siger Casper Christensen og Frank Hvam, der med den tredje Klovn-film lukker det succesfulde univers til næste år.

Af Nicki Bruun

Efter seks sæsoner af tv-serien Klovn blev den første film af makkerparret Frank Hvam og Casper Christensen en dundrende succes i danske biografer.

Klovn: The Movie fra 2010 blev en af de største danske succeser i nyere tid med 855.174 solgte billetter, mens opfølger Klovn Forever kom op på 512.224.

Nu er den tredje film med titlen Klovn the Final på vej, og det bliver samtidig den sidste, oplyser distributøren Nordisk Film i en pressemeddelelse.

”En tredje og sidste film er en sjov og naturlig måde for os at afslutte det fantastiske filmeventyr, der begyndte med Klovn the Movie for snart et helt årti siden,” udtaler Casper Christensen og Frank Hvam.

”Vi vil gerne sætte et punktum med et brag, og vi glæder os til at komme i gang med optagelserne. Forhåbentlig bliver det lige så sjovt for publikum, som vi tror, det bliver for os.”

Succes ved billetlugerne
Den nye films handling tager afsæt i, at Frank fylder 50 år og ser sit liv udefra. Optagelserne til Klovn the Final starter i morgen tirsdag, og det kommer til at gå hurtigt med at få filmen klar.

Ifølge pressemeddelelsen får den nemlig allerede premiere op til næste vinterferie den 30. januar 2020.

Mikkel Nørgaard, der fik stor succes som instruktør af serien og de to første film i Klovn-universet, vender hjem fra Los Angeles for at stå bag kameraet igen på den nye.

Instruktøren har i USA arbejdet på serierne Good Behaviour og den kommende Truth Be Told. I Danmark har han også instrueret de to første succeser i Afdeling Q-serien, Kvinden i buret og Fasandræberne, så det er en mand, der har haft held med at sælge billetter.

Nørgaard var dog ikke inde over den nyeste syvende sæson af Klovn, der gik på tv sidste år. Så det bliver et gensyn mellem instruktøren og Casper Christensen og Frank Hvam.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko