Nyhed
07. jan. 2016 | 13:24 - Opdateret 09. jan. 2016 | 23:56

Næste Ekko udkommer 4. februar

Foto | HFPA
Quentin Tarantino bladrede nysgerrigt i Ekko, da vi for nylig interviewede ham i Hollywood. Interviewet kan læses i det kommende nummer.

Ekkos næste nummer vil dække de store Oscar-kandidater, men stiller også skarpt på Europa og flygtningekrisen.

Af Claus Christensen

28. februar foregår årets største filmfest, Oscar-uddelingen, og det kommer naturligvis til at sætte sit præg på næste Ekko.

Det trykte magasin, som er Ekkos flagskib, udkommer 4. februar og har således mulighed for at dække de store Oscar-kandidater.

Læserne kan se frem til artikler om den fabelagtige overlevelses-western The Revenant med Leonardo DiCaprio, der regnes for storfavorit til at vinde sin første Oscar, Todd Haynes’ overjordisk smukke Carol, Tom Hoopers transseksuelle drama Den danske pige og det mesterlige holocaust-mareridt Sauls søn.

Men vi varmer også op til tredje film om den populære kriminalkommissær Carl Mørch og hans afdeling Q, Flaskepost fra P, der er endnu mere dramatisk end forgængerne.

Og så sætter vi fokus på drømmen om Europa, som får menneskemasser til at strømme mod vor verdensdel. Jacques Audiards franske Guldpalmevinder Dheepan fortæller en dramatisk historie om fejlslagen integration.

Det er første magasin siden #69 med den solskoldede Frank Hvam og hans bedre halvdel, Mia Lyhne, på forsiden.

Magasinet kan bestilles her.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko