Nyhed
06. nov. 2018 | 10:22

Nyt Ekko med Viggo Mortensen

Foto | HFPA
Viggo Mortensen har selv været på forsiden af Ekko, men her læser han bladet med Paprika Steen, som er biografaktuel med Den tid på året.

Næste nummer er på gaden 8. december og er spækket med stjerner og stærke film. Du kan sprede glæde med et julegaveabonnement på Danmarks førende filmmagasin.

Af Nicki Bruun

Juletiden nærmer sig, og det er ikke det eneste, der er at se frem til.

Det næste nummer af Filmmagasinet Ekko udkommer nemlig den 8. december, hvor vi bringer interviews med stjerner som Viggo Mortensen og Lady Gaga. Mortensen er pt. Oscar-favorit for sin præstation i Green Book, mens Lady Gaga har imponeret hele verden som skuespiller i A Star Is Born.

Men vi vil naturligvis også lave en fyldig dækning af Lars von Triers seriemorderstorfilm The House That Jack Built.

Magasinet indeholder i det hele taget de mest spændende film, der får premiere fra december og frem til marts 2019. I den periode får mange af årets mest imødesete film premiere op til Oscar-uddelingen den 24. februar.

Og vi kan allerede nu afsløre, at der er flere film, som får de sjældne seks stjerner i Danmarks største anmeldersektion!

Det kommende nummer er også en perfekt anledning til at forære en filmelsker et julegaveabonnement på Danmarks førende filmmagasin. Eller selv ønske dig magasinet! Det er en gave, der holder i et helt år.

Få hele bagkataloget med
Hvis du bestiller til en af dine kære, kan du få skrevet din egen personlige julehilsen til modtageren på Ekko-papir. Husk at skrive, hvem gaven kommer fra.

Vi sender det spritnye magasin, så du kan lægge det under juletræet. Alternativt kan vi også sende gaven direkte til den glade modtager.

Julegaven er et årsabonnement på Ekko, der udkommer én gang i kvartalet. Foruden det fysiske magasin inkluderer abonnementet også adgang til vores digitale app, hvor hele bagkataloget kan læses på mobil, tablet og computer.

Bestilling skal ske senest mandag den 17. december inden kl. 12.00, hvis du vil være sikker på, at magasinet når frem inden jul (og inden den 3. december, hvis modtageren er bosat i udlandet). Vi sender dog gerne helt frem til årets udgang.

Trailer: Green Book

Kommentarer

Julegaveabonnement

Næste nummer af Ekko udkommer 8. december.

Giv Ekko i julegave og få det spritnye magasin til at lægge under juletræet.

Abonnementet giver adgang til digital app med hele bagkataloget af magasiner.

Bestil her.

© Filmmagasinet Ekko