Nyhed
19. feb. 2019 | 12:02

Nyt Ekko på gaden til marts

Foto | HFPA
Stjernerne Lady Gaga, Emma Stone og Rachel Weisz, der alle er i spil ved den kommende Oscar-uddeling, holder et nummer af Ekko i hænderne.

Vi har fokus på forårets mange spændende danske film i det kommende nummer. Tegn abonnement og få en gratis billet til Dronningen.

Af Nicki Bruun

Om små tre uger udkommer det næste nummer af Ekko.

Magasinet er på gaden i løssalg over hele landet lørdag den 9. marts, men abonnenter vil allerede kunne læse bladet digitalt torsdag den 7. marts.

Vi går et forår i møde med usandsynligt spændende danske film, og dem fokuserer vi naturligvis på i magasinet.

Der er fascinerende debutfilm på programmet, og så ser vi frem mod Dronningen, der er en af årets mest imødesete film.

Du kan endda komme ind og se en af de aktuelle film gratis, hvis du opretter et abonnement. Så længe lager haves medfølger nemlig en billet til alle Nordisk Film Biografer i hele landet.

Kritik af kunsten
Noget så eksotisk som en belgisk film har været en af de mest omtalte titler i branchen det sidste års tid.

Dramaet Girl om en transkønnet pige vandt nemlig flere priser på Cannes-festivalen i 2018, hvor den af mange blev fremhævet som festivalens bedste.

Siden kom der kritik af filmen på grund af den kropsfokuserede skildring og det faktum, at hovedrollen spilles af en cis-kønnet dreng.

4. april får Girl dansk biografpremiere, og vi har været i Belgien for at interviewe den unge debutinstruktør Lukas Dhont. Han lytter til kritikken, men forbeholder sig også retten til at skabe kunst.

Det er bare en af artiklerne i Ekko #81, der også byder på kuriosa, anderledes reportager og selvfølgelig Danmarks største anmeldersektion, hvor man kan læse vurderinger af de mest spændende film i kommende måneder.

Er du ikke allerede abonnent, er der altså god grund til at tegne abonnement – og få en gratis billet til en af de mange fremragende film, der snart går i biografen!

Trailer: Girl

Kommentarer

Tegn abonnement

Ekko udkommer fire gange om året.

Få bladet lige ind ad brevsprækken ved at bestille abonnement.

Kan også købes i kiosker over hele landet.

© Filmmagasinet Ekko