Nyhed
20. aug. 2020 | 16:20

Olivia Wilde laver film om Spider-Woman

Foto | Claire Folger
Olivia Wilde kunne senest opleves på det store lærred som journalist i Clint Eastwoods Richard Jewell, men hun har også flere film som instruktør under opsejling.

Skuespilleren slog igennem som instruktør med komedien Booksmart og skal efter alt at dømme nu lave en superheltefilm.

Af Nicki Bruun

Olivia Wilde blev først kendt som skuespiller i film som Tron og Rush samt tv-serien Vinyl.

Men siden hun slog igennem som instruktør af den morsomme og følsomme ungdomskomedie Booksmart, er hun også blevet et af Hollywoods mest eftertragtede navne bag kameraet.

Det har ifølge branchemediet Deadline resulteret i, at hun er blevet valgt til at instruere en Marvel-film for studiet Sony. Det er ikke officielt bekræftet, men ifølge kilder er det et projekt med den kvindelige superhelt Spider-Woman i centrum.

Og formodningen styrkes af, at Wilde selv har delt nyheden på Twitter, hvor hun også har indsat et symbol af en edderkop.

Spider-Mans kvindelige modstykke medvirkede første gang i en tegneserie i 1977, hvor hendes borgerlige navn var Jessica Drew. Den endnu unavngivne film bliver angiveligt skrevet af Katie Silberman, som også var en af forfatterne bag Booksmart.

Thriller om ulykkelig kvinde
Olivia Wilde er på vej med sin opfølger til Booksmart, der også har manuskript af Katie Silberman. Og de to kvinder må siges at komme godt omkring i genrerne.

Deres næste samarbejde går under titlen Don’t Worry, Darling og beskrives som en psykologisk thriller om en ulykkelig kvinde i 1950’erne.

Det er en stjernespækket film med Wilde selv på rollelisten samt Shia LaBeouf, Florence Pugh og Dakota Johnson blandt de medvirkende.

Olivia Wilde har tidligere udtalt, at hun lærer meget om det at være instruktør af at medvirke som skuespiller i andres film.

”Wilde er kendt for at snuse omkring på filmsettene og for at spørge, spørge, spørge. Wilde er vitterligt interesseret i, hvordan dynamikkerne i en filmproces fungerer,” skrev Ekkos Casper Hindse om Olivia Wilde i et portræt.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko