Nyhed
12. juli 2017 | 10:20 - Opdateret 12. juli 2017 | 14:54

Quentin Tarantino laver film om massemordere

Foto | uoplyst
Quentin Tarantino under optagelserne af Inglourious Basterds, hvor instruktøren omskriver Anden Verdenskrig. Nu skal han lave en film om de berygtede mord af Charles Mansons gruppe i 1969.

Brad Pitt og Jennifer Lawrence er angivelig udset til at medvirke i Tarantinos film om mordene af kultlederen Charles Mansons gruppe.

Af Nicki Bruun

Quentin Tarantino har lavet ikke så få blodige film. Karrieren startede med Reservoir Dogs og Pulp Fiction, hvor instruktøren lod fantasien råde, både hvad angår stil, fortællemåde og replikker.

De senere år har Tarantino med Inglourious Basterds og Django Unchained leget med at placere sine film i autentiske miljøer, henholdsvis Anden Verdenskrig og den amerikanske borgerkrig, men med en fortælling, der omskriver den faktiske historie.

Ifølge The Hollywood Reporter kommer Quentin Tarantinos næste film til at være baseret på virkelige begivenheder.

Instruktøren planlægger nemlig en historie om den herostratisk berømte Charles Manson, skriver det velansete branchemedie.

Charles Manson anførte en gruppe, der i 1969 slog en række mennesker ihjel i Los Angeles. Et af ofrene dengang var skuespilleren Sharon Tate, som var gift med filminstruktøren Roman Polanski og ventede parrets barn i ottende måned.

Stjerner i kikkerten
Begivenhederne har altså alt det blod, som en Tarantino-film kræver. Men med instruktørens værker in mente kunne man godt forestille sig endnu en omgang historieomskrivning.

Quentin Tarantino er nemlig også kendt for sine portrætter af stærke kvinder i film som Kill Bill, Jackie Brown og Death Proof, hvorfor man har svært ved at forestille sig, at han vil lade Sharon Tate være offer.

Ifølge The Hollywood Reporters kilder er branchens mest kendte skuespillere i betragtning til rollelisten. Således bliver Jennifer Lawrence nævnt til at være i kikkerten, men efter sigende ikke i rollen som Sharon Tate.

Et andet branchemedie, Deadline Hollywood, skriver, at Margot Robbie (Suicide Squad) er i betragtning til rollen som Tate. Mediet skriver desuden, at der ikke overraskende også skulle være tiltænkt en rolle til den faste Tarantino-skuespiller Samuel L. Jackson.

Også Brad Pitt, der spiller nazi-jæger i Inglourious Basterds fra 2009, skulle være blevet kontaktet i forbindelse med en rolle i den kommende film.

Quentin Tarantino skriver angivelig manuskriptet færdigt i disse dage, og planen er at optage filmen i 2018.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko