Nyhed
11. aug. 2016 | 16:22

Skal David Fincher lave zombiefilm?

Foto | Paramount Pictures
Næste gang, vi ser zombier vælte over murene i World War Z, kan det være med David Fincher som instruktør.

Skuespilleren Brad Pitt forsøger at overtale David Fincher til at instruere næste kapitel i zombie-verdenskrigen World War Z.

Af Frida Marquard

Zombier er normalt langsomme, halvdøde væsner, der er lette at løbe fra. Sådan har det været lige siden George A. Romeros Night of the Living Dead i 1968.

Anderledes hurtige er zombierne i katastrofefilmen World War Z (2013), hvor de levende døde kan løbe folk ned og vælter i bunker over husmurene.

Og nu kommer vi måske til at se mere til de hurtige zombier.

Skuespilleren Brad Pitt forsøger ifølge branchebladet Varietys at få overtalt sin gamle kompagnon David Fincher til at instruere efterfølgeren til World War Z.

Det vil i så fald blive David Finchers fjerde film med Brad Pitt i hovedrollen. De to har tidligere arbejdet sammen på Seven, Fight Club og senest i Benjamin Buttons forunderlige liv fra 2008.

Positivt stemt
I World War Z spiller Brad Pitt familiefaren Gerry Lane, der flygter fra civilisationsudslettende zombie-epidemi og begynder at lede efter en kur.

Variety mener at vide, at David Fincher skulle være positivt stemt over for toeren.

Det er dog stadig usikkert, om han virkelig kommer til at sidde i instruktørstolen på World War Z 2.

Fincher har i de seneste år været mere fokuseret på tv-serier end på at lave film. Han har således været producer på House of Cards og den kommende Netflix-serie Mindhunter.

Trailer: World War Z

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko