Sponsoreret
18. aug. 2020 | 19:06

Spar penge på Disney+

Foto | Disney
Et enormt skatkammer af film og serier fra Pixar, Marvel og Star Wars åbner, når streamingtjenesten Disney+ den 15. september går i luften i Danmark med blandt andet serien The Mandalorian.

Du kan få billig adgang til de eksklusive film og serier på den nye streamingtjeneste, som Filmmagasinet Ekko samarbejder med om introtilbud.

Af Filmmagasinet Ekko

Vi har ventet længe i spænding, og nu er der under én måned til, at streamingtjenesten Disney+ bliver tilgængelig i Danmark den 15. september.

Hvis du er hurtig og tegner abonnement, kan du få adgang til en særdeles favorabel pris, som Disney tilbyder i blandt andet samarbejde med Filmmagasinet Ekko.

Normalprisen er 589 kroner om året, men du kan spare små 100 kroner, hvis du gør brug af introtilbuddet senest den 14. september. Så koster tjenesten kun 490 kroner for et helt år.

Det svarer til blot 41 kroner om måneden. Til sammenligning koster et Netflix-abonnement 79 kroner.

Bestil abonnement!

Disney+ bliver det nye hjemsted for mange store film og serier. Her kan man både se de populære tegnefilm fra Disney og Pixar samt blockbusterne i de enorme franchises fra Marvel og Star Wars.

Det er også her, danske seere vil kunne opleve den længe ventede spinoff-serie fra Star Wars-universet: The Mandalorian.

De eksklusive titler tæller desuden eventyrfilmen Togo med Willem Dafoe i hovedrollen og den Emmy-nominerede serie Verden ifølge Jeff Goldblum, hvor hovedpersonen undersøger den ofte overraskende hverdag.

Også den storslåede eventyrfilm Mulan vil kunne ses på Disney+.

Abonnenter hos Disney+ kan streame i høj billedkvalitet på op til fire enheder ad gangen. Endelig kan forældre nemt oprette børneprofiler, så der kun er adgang til børnevenligt indhold.

Trailer: The Mandalorian

Kommentarer

Annoncørbetalt indhold

Denne artikel er sponsoreret af Disney.

Filmmagasinet Ekko har skrevet teksten.

Køb abonnement på Disney+.

© Filmmagasinet Ekko