Nyhed
22. jan. 2014 | 10:59

Tarantino stiller ny western i bero

Foto | Andrew Cooper
The Hateful Eight skulle have været en western ligesom Django Unchained, men nu ser det ud til, vi kun får lov at læse manuskriptet.

En oprevet Quentin Tarantino dropper planen om at lave The Hateful Eight som sin næste film, fordi manuskriptet er blevet lækket på nettet.

Af Marie Andersen

Nyheden om, at Quentin Tarantino er i gang med en ny westernfilm, var knap nok kommet ud, før den kan trækkes i land igen.

Efter manuskriptet blev lækket i går, har den temperamentsfulde instruktør meldt ud, at han ikke har tænkt sig at lave The Hateful Eight som sin næste film.

Det skriver filmsitet deadline.com, der har talt med instruktøren.

Fra western til krimi
Kun seks personer havde ifølge Tarantino læst manuskriptet. Det er produceren Reggie Hudlin, som lod en agent læse det, og skuespillerne Michael Madsen, Tim Roth og Bruce Dern, hvoraf en dem også lod sin agent læse det.

Det er angiveligt denne agent, der har lækket manuskriptet, og det er Tarantino ikke tilfreds med.

”Jeg ved ikke, hvordan de fucking agenter arbejder, men jeg laver ikke den her film som den næste,” fortæller han til deadline.com.

The Hateful Eight skulle have været en western med inspiration fra Akira Kurosawas De syv samuraier og John Sturges’ Syv mænd sejrer, men fadæsen har nu udviklet sig til lidt af en krimi. For hvem er synderen?

”Jeg gav det til tre motherfucking skuespillere. Vi mødtes, og jeg gav dem det i hænderne. Reggie Hudlins agent fik aldrig en kopi. Det må være enten Dern eller Madsens agent. Vær sød at give mig navne,” lyder det fra Quentin Tarantino.

Udgives i bogform
Filmen skulle være optaget næste vinter, men de planer er nu lagt på is. Den 50-årige instruktør afviser dog ikke, at filmen kan indspilles på et senere tidspunkt.

Manuskriptet er tilsyneladende ikke længere på nettet, men Tarantino har tænkt sig selv at udgive det og proklamerer, at han vil kontakte forlag med det samme.

”Jeg udgiver det. Jeg er færdig. Jeg går videre til den næste ting. Jeg har ti mere fra samme skuffe,” siger han.

For Tarantino handler det ikke om selve lækagen, men om at han er blevet forrådt.

”Jeg kan godt lide at folk er vilde med mit lort, og at de anstrenger sig for at få fat i det og læse det. Men jeg gav det til seks motherfucking personer!”

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko