Nyhed
20. mar. 2020 | 12:04

TV 2 erstatter sport med film

Foto | Nordisk Film
Det skaber stor benovelse, da Nikolaj Coster-Waldau pludselig står foran Mia og Frank i Klovn Forever. Nu kan den danske komedie sammen med en række film snart opleves på en sportskanal.

Mens sportsverdenen er sat på pause som følge af coronakrisen, viser TV 2 danske og internationale film på ny sportskanal.

Af Nicki Bruun

Trods begyndende forårsvejr har tiltagene for at standse smitten af coronavirus betydet en masse ekstra indetid for danskerne.

Samtidig er snart sagt alle sportsbegivenheder blevet sat på pause. Derfor har TV 2 valgt at gøre sportskanalen SPORT X til en filmkanal med seksten timers daglig underholdning.

Kanalen kan ses på TV 2 Play og hos en række tv-distributører. Her vil seere den kommende tid kunne opleve over 100 film, der tæller danske komedier som Klovn Forever, Alle for en og Dan Dream.

”Vi er i en situation, hvor sportsverdenen ligger i dvale,” siger plan- og publiceringschef i TV 2, Mette Rysø Johansen, i en pressemeddelelse.

”På TV 2 SPORT X har vi nu fået mulighed for at levere et alternativt tilbud i form af gode film, som forhåbentlig kan give mulighed for underholdning og adspredelse hos de mange mennesker, der lige nu går hjemme.”

På ubestemt tid
Tidligere i denne uge blev det bekræftet, at sommerens EM-slutrunde, der bød på fire kampe i den danske nationalarena Parken, rykkes til næste år.

Imens er der stadig ikke afklaring omkring, hvornår forskellige sportsarrangementer vil blive afholdt. TV 2 oplyser i pressemeddelelsen ikke, hvor længe sportskanalen i stedet vil byde på film.

Ændringen træder i kraft i dag fredag, hvor man kan se spion-thrilleren Atomic Blonde.

Blandt de internationale titler, der i den nærmeste fremtid kan ses på TV 2 SPORT X, kan også nævnes superhelte-blockbusters som Spider-Man 3 og Fantastic Four.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko