Købsbetingelser

Betaling

Du kan betale for din bestilling direkte på siden med kreditkort. Hvis du vælger denne løsning vil betalingen først blive trukket fra din konto, når varen afsendes fra Ekko. Der vedlægges en faktura i pakken, som dokumentation for købet.

Det er også muligt mod et gebyr på 20 kr. at få tilsendt en faktura, som først skal betales via netbank, når varen er modtaget. Har du ikke adgang til netbank, kan du få tilsendt et girokort ved at kontakte Ekkos sekretariat.

Offentlige institutioner har endvidere mulighed for at betale via EAN-nummer. EAN-nummeret skal indtastes i kommentarfeltet.

Ved udebleven betaling sender vi dig en første rykker. Betales denne heller ikke, fremsendes en anden rykker. Hvis denne ikke betales, overgår sagen til vores inkassobureau.

Du skal være over atten år for at være købe et produkt hos Ekko. Hvis du ikke er det, skal vi have dine forældres eller værges samtykke.

Fortrydelsesret

Du kan fortryde den indgåede aftale efter forbrugeraftalelovens § 17.
Fortrydelsesfristen er 14 dage og regnes fra den dag, hvor du har modtaget varen. Ønsker du at fortryde aftalen, skal du inden udløbet af fortrydelsesfristen underrette os om, at du har fortrudt aftalen. Det gøres ved at kontakte Ekkos sekretariat. Herefter har du 14 dage til at returnere varen. Du skal selv dække portoomkostningerne.

Persondata

Personoplysninger behandles fortrolig, og du har til enhver tid ret til at få indsigt i dine personoplysninger eller få dem rettet. Det kan ske ved at rette henvendelse til Ekkos sekretariat.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Ekkos sekretariat.

Vi træffes tirsdag-torsdag kl. 10-14 på telefon 8838 9292 eller via e-mail på sekretariat@ekkofilm.dk. Du kan også sende et brev til os:

Filmmagasinet Ekko
Att.: Sekretariatet
Wildersgade 32, 2. sal
1408 Christianshavn

Der tages forbehold for prisændringer og ændringer af købsbetingelserne.

© Filmmagasinet Ekko