12. sep. 2018

The Ballad of Buster Scruggs

Foto | Bruno Delbonnel

Se den første trailer til Coen-brødrenes Netflix-western, der startede som en miniserie og fik premiere til kritikerros på Venedig-festivalen.

”Folk kan ikke få nok af historier. De forbinder dem vel med sig selv, og vi elsker jo at høre om os selv, når personerne i historierne er os – men ikke rigtigt os.”

Traileren til The Ballad of Buster Scruggs starter på Coen-brødrenes vanligt kryptiske og meta-humoristiske maner med, at en mand gør sig poetiske betragtninger om det at fortælle historier.

Herfra går det i fuldt firspring over de storslåede amerikanske prærier, hvor mere eller mindre kløgtige revolvermænd huserer i smukke omgivelser.

På rollelisten ses blandt andre Tim Blake Nelson (O Brother, Where Art Thou?) som titlens Buster Scruggs, mens James Franco med en løkke om halsen virker som en særdeles uheldig cowboy.

Joel og Ethan Coen har tidligere gjort sig i western-genren med Oscar-vinderen No Country for Old Men og True Grit, så det er ikke mærkeligt, at Netflix gerne ville lægge tjeneste til brødreparrets nye film.

Den var ellers først planlagt som en miniserie i seks afsnit. Men da The Ballad of Buster Scruggs blev udtaget til den netop afholdte Venedig-festival, viste det sig, at projektet i mellemtiden var blevet en film, som Coen-brødrene tilmed vandt manuskriptprisen for.

Ekkos udsendte i Venedig var noget forbeholden, men generelt var kritikerne positive over for det nye skud på stammen.

The Ballad of Buster Scruggs får premiere på Netflix 16. november.

Kommentarer

Hver uge sætter Ekko fokus på traileren til en ny film.

Du er velkommen til at komme med din kommentar nedenfor.

© Filmmagasinet Ekko