28. mar. 2019

De frivillige

Foto | SF Studios

Anders Matthesen tager en række danske skuespillere i hånden som fængselskorleder i komedie om magtkamp og højskolesang.

Anders Matthesen hitter stadig i danske biografer med animationsfilmen Ternet Ninja. Men til sommer kan man opleve Matthesen i levende live som fængselskorleder i komedien De frivillige.

Den første trailer til filmen er netop blevet sluppet fri, og her stjæler Anders Matthesen billedet som Niels, der styrer sit herrekor i fængslet med sang, trit og retning.

Så da forretningsmanden Markus Føns i skikkelse af Jacob Lohmann gør sin entré med ønsket om at være tenor, bliver han sat på plads: De har brug for en bas!

Der bliver lagt op til en regulær magtkamp mellem de to mænd, der er omgivet af medindsatte spillet af blandt andre Søren Malling og Christopher Læssø.

Til tonerne af danske højskolesange, men også det nyere pophit Øde ø af Rasmus Seebach, er der dømt mandekomedie med både slagsmål og forbrødring.

Som tovholder for historien står instruktør Frederikke Aspöck, der spillefilmdebuterede med Labrador i 2011 og fire år senere skabte trekantsdramaet Rosita.

Hun går øjensynligt mere i retning af folkekomedien denne gang, men opmærksomme Ekko-læsere vil huske Aspöcks grotesk morsomme kortfilm Får, som vi udgav på dvd #10.

Frederikke Aspöck har haft svært ved at trække publikum i biografen med sine spillefilm, men med populære Anders Matthesen som trækplaster burde der denne gang være udsigt til en succes.

De frivillige får premiere 13. juni.

Kommentarer

Hver uge sætter Ekko fokus på traileren til en ny film.

Du er velkommen til at komme med din kommentar nedenfor.

© Filmmagasinet Ekko