23. nov. 2013

Nymphomaniac

Trailer | Zentropa

Nymphomaniac (instr. Lars von Trier)

Premiere: 25. december 2013

Lars von Triers trettende spillefilm, Nymphomaniac, er på forhånd udråbt til et hovedværk og måske ligefrem en nøgle til den excentriske kunstners oeuvre.

Nu har Zentropa offentliggjort den officielle trailer, der med sin blanding af sex, poesi, humor og vold øger forventningerne til filmen om kvinden Joe, som er besat af sex.

Traileren kommer vidt omkring.

Vi får et glimt af Jens Albinus, der serviceres med et blowjob, Uma Thurman, der effektivt slår en mand i gulvet, Jamie Bell, der skal til at spanke en kvinde, som skriger for tidligt, Nicolas Bro med en nøgen kvinde på skødet, en inderlig Stellan Skarsgård og så naturligvis hovedrolleindehaveren Charlotte Gainsbourg, der siger:

”Måske er den eneste forskel på mig og andre, at jeg har forlangt mere af solnedgangen.”

Musikken er en blanding af klassisk og Rammstein. Vi hører det tyske metalbands nummer Führe Mich fra deres seneste album Liebe Ist Für Alle Da (2009), men det er nyt, at Till Lindemann synger ”nymphomaniac” i omkvædet.

Trier har dog næppe haft noget med traileren at gøre, ligesom Ekko har kunnet afsløre, at den fire timer lange version, som får premiere 25. december, ikke er director’s cut, men producentens version.

Kommentarer

Hver uge sætter Ekko fokus på traileren til en ny film.

Du er velkommen til at komme med din kommentar nedenfor.

© Filmmagasinet Ekko