08. juni 2021

Ternet Ninja 2

Foto | Nordisk Film

Anders Matthesen følger op på sin gigantiske succes med en ny animationskomedie, hvor populært makkerpar rejser til Thailand.

Af Nicki Bruun

Anders Matthesen skabte i 2018 med animationskomedien Ternet Ninja en af de største succeser i dansk film nogensinde. 

Filmen blev set af næsten en million mennesker, og nu skal komikeren og hans medinstruktør Thorbjørn Christoffersen forsøge den svære opgave at leve op til originalen med fortsættelsen Ternet Ninja 2

I den første trailer er der fuld fart over feltet, når trettenårige Aske sammen med sin familie og titelfiguren rejser til Thailand. 

Her møder de Onkel Stewart, der som vanligt er god for en grænseoverskridende joke om både tykke børn og nattens kvinder. Men Aske og den ternede ninja må droppe feriehyggen, da den kyniske legetøjsgigant Phillip Eberfrø slipper ud af fængslet og er klar til igen at gøre livet surt for uskyldige børn. 

Ternet Ninja fik fem stjerner i Ekkos spalter for den veloplagte fortælling om en drengs forsøg på at tackle stormfuld forelskelse og skolemobning på en voldsomt original måde. 

Anders Matthesen indtog i forbindelse med premieren forsiden af Ekko #80 iklædt den ternede ninjas kostume. Her afslørede komikeren, hvor hans egen grænse for humor går. 

Han har i den nye film igen lagt stemmer til de fleste figurer og har skrevet en række nye sange. Det skal blive spændende at se, om Matthesen kan få lynet til at ramme samme sted to gange! 

Ternet Ninja 2 får premiere i danske biografer den 19. august.

Kommentarer

Hver uge sætter Ekko fokus på traileren til en ny film.

Du er velkommen til at komme med din kommentar nedenfor.

© Filmmagasinet Ekko