Anmeldelser

1 - 12 ud af 1771
Biografanmeldelse
15. jan. 2018 | 14:36

Dob­belt­spil

Per Fly fortæller spændende om grådighed og løgne i FN-systemet, men spørger også, om korruption kan være et nødvendigt onde i kampen for humanistiske idealer.

Biografanmeldelse
15. jan. 2018 | 08:29

Loveless

Det lydløse skrig forfølger én i Andrey Zvyagintsevs hjerteskærende skilsmissedrama, gådefulde smukke thriller og bidende samfundskritiske fabel.

Biografanmeldelse
07. jan. 2018 | 12:25

Three Bill­boards Outside Ebbing, Missouri

Med sort humor og eksplosioner af pludselig varme har irsk-britiske Martin McDonagh skabt årets måske mest uforudsigelige og gribende amerikanske film.

Biografanmeldelse
29. dec. 2017 | 10:25

En frygtelig kvinde

Christian Tafdrups sarkastiske sædekomedie om en manipulerende kvinde viser, hvad dansk film kan, når man tør sætte sig ud over det politisk korrekte.

Serieanmeldelse
03. jan. 2018 | 10:26

Broen IIII

Terror er på trapperne i sidste sæson af den mest skelsættende Nordic Noir-serie, som starter spændende med stening under Øresundsbroen.

Tv-anmeldelse
01. dec. 2015 | 01:34

Broen III

Broen III har i to måneder holdt seerne for nar med falsk spænding, et forvrøvlet krimiplot og et lige så rodet privatplot.

Biografanmeldelse
07. dec. 2017 | 20:22

The Square

Ruben Östlund slipper aber løs blandt hensygnende mennesker i en overrumplende satire over samtidskunsten og velfærdssamfundet. Man griner, lige indtil man selv bliver spiddet.

Biografanmeldelse
07. dec. 2016 | 18:54

Syv minutter over midnat

Intens fantasyfilm om det umage venskab mellem et kløgtigt monster og en ensom dreng er en smuk og rørende oplevelse.

Biografanmeldelse
02. dec. 2015 | 15:59

Under sandet

I hans tredje film falder alt på plads for Martin Zandvliet, der med førsteklasses filmhåndværk og en suveræn Roland Møller stiller skarpt på en ubeskrevet dansk krigsskamplet.

Biografanmeldelse
16. jan. 2018 | 19:55

Fra balkonen

Fra sin balkon i Oslo reflekterer Ole Giæver med charme og underfundighed over livet som midaldrende far i velfærdssamfundet.

Serieanmeldelse
13. jan. 2018 | 12:41

The Girl­friend Ex­per­i­ence – sæson 2

Midt under #MeToo nuancerer dramaserie om luksusprostitution forholdet mellem sex og magt og lader kvinder være lige så usympatiske som mænd.

Biografanmeldelse
31. dec. 2017 | 09:46

Wind River

Taylor Sheridan debuterer med en gribende thriller om afmagt og apati i et indianerreservat, hvor amerikanerne upåagtet fortsætter et hundredårigt folkedrab.

© Filmmagasinet Ekko