Anmeldelser

73 - 84 ud af 1771
Serieanmeldelse
30. okt. 2017 | 00:29

The Long Road Home

National Geographics serie om en gruppe amerikanske soldater i Irak-krigen er et solidt og unødigt heroiserende drama.

Biografanmeldelse
29. okt. 2017 | 21:52

Med krop og sjæl

Ungarsk Berlinale-vinder med hjortesex og ensomme outsidere er en særling af en film, der spørger om, hvor naturbestemte vores normer er.

Serieanmeldelse
29. okt. 2017 | 15:23

Suburra: la serie

Italiensk Netflix-serie om hårde bananer i et dystert Rom udvikler et persongalleri, som kan hamle op med selv rockerfamilien i Sons of Anarchy.

Biografanmeldelse
29. okt. 2017 | 10:06

Patti Cake$

Imponerende gennembrud af Danielle Macdonald som badass-rapper i ungdomsfilm, der har modet til at tage hul på et sårbart tabu: overvægt.

kortfilmanmeldelse
27. okt. 2017 | 08:31

Super8 midt­vejs­film årgang 8

Kvinder har morderiske, journalistiske og kunstneriske drømme i Super8’s midtvejsfilm. Særligt sci-fi-film om evigt liv viser, at filmtalent findes i Aarhus.

Biografanmeldelse
26. okt. 2017 | 01:43

Thor: Ragnarok

Den tredje film rusker befriende op i Marvels mest kedelige serie med et kulørt og hylemorsomt sci-fi-eventyr.

Biografanmeldelse
25. okt. 2017 | 22:52

Den lille vampyr

En masse uforløste spørgsmål gør den computeranimerede udgave af populær børnebogsserie til en ligegyldig og kedelig oplevelse.

Biografanmeldelse
25. okt. 2017 | 19:21

Mens vi lever

Med fandenivoldskhed har Ekko Shortlist-vinderen Milad Avaz og hans bror Mehdi skabt et imponerende visuelt melodrama, der ikke er bange for at give los for følelserne.

Biografanmeldelse
25. okt. 2017 | 17:07

Flugten til Nice

To drenges flugt under Anden Verdenskrig fremstilles i et så rosenrødt skær, at selv kartoffelskrælning i silende regn ser hyggeligt ud.

Biografanmeldelse
25. okt. 2017 | 14:25

Lady Macbeth

Tyk symbolik på den nordengelske hede får liv gennem titelrollens forvandling fra lillepige til glødende morderske.

Serieanmeldelse
25. okt. 2017 | 11:56

Mind­hunter

David Finchers seriemorder-serie blegner ved siden af hans filmiske mesterværker, men finder tålmodigt det store monster i det lille menneske.

Tv-anmeldelse
25. okt. 2017 | 01:13

Gina Jac­queline – en su­gar­da­ters for­tæl­ling

”Den, der dør med flest minder og har været nøgen længst tid, har vundet!” griner Gina Jacqueline i DR3-serie om sugardating. Har hun det?

© Filmmagasinet Ekko