Anmeldelser

73 - 84 ud af 1717
cph pix 2017
01. okt. 2017 | 20:04

Kuso

Lort og sæd sprøjter ud over lærredet i debutfilmen af hiphop-musikeren Flying Lotus. Han er forhippet på at provokere, men man ender bare med at være ét stort spørgsmålstegn.

cph pix 2017
01. okt. 2017 | 10:24

Danmark

Kanondebut af Kasper Rune Larsen, der med slacker-film om unge skatere i det jyske har skabt en imponerende skramlende fortalt og uhyre autentisk ungdomsfilm.

cph pix 2017
28. sep. 2017 | 17:34

Re­doubt­able

The Artist-instruktør Michel Hazanavicius går forrygende skamløst til Nybølgens afgud, Godard, i legesyg komedie om simpel kærlighed og tabte briller.

cph pix 2017
28. sep. 2017 | 14:26

The Beguiled

Sofia Coppola får det bedste ud af Nicole Kidman, Kirsten Dunst og Elle Fanning i fornøjeligt melodrama om kvinders lyster under Den Amerikanske Borgerkrig. Men der er noget, der skurrer.

cph pix 2017
28. sep. 2017 | 12:44

Endless Poetry

Alejandro Jodorowskys selvbiografiske barndomsskildring er verdens bedste propaganda for jobbet som digter.

cph pix 2017
28. sep. 2017 | 10:51

Ronja Rø­ver­dat­ter

Grim animation og uheldigt amputeret afslutning gør den japanske version af historien om Ronja Røverdatter til en kæmpe skuffelse.

cph pix 2017
28. sep. 2017 | 08:01

Western

Den Cph Pix-aktuelle Western fra Maren Ades tyske filmselskab er et langsomt, men betagende drama om kulturkløfter mellem machomænd.

cph pix 2017
27. sep. 2017 | 20:55

My Entire High School Sinking Into the Sea

Amerikansk debutinstruktør kaster sig ud på dybt vand med eksperimenterende animationsfilm, der mangler den helt fundamentale forbindelse mellem billeder og stemmeskuespil.

cph pix 2017
27. sep. 2017 | 18:23

England Is Mine

Biopic om den vidunderlige melankoliker Morrissey fokuserer på årene lige før, han bliver interessant – og misser det essentielle: The Smiths’ musik.

cph pix 2017
27. sep. 2017 | 12:33

The Killing of a Sacred Deer

Ved første øjekast er Lanthimos’ nye film mindre provokerende end Dogtooth, men den udvikler sig til en bizar, altopslugende hævn-thriller med tragiske overtoner.

Biografanmeldelse
27. sep. 2017 | 10:31

Fantasten

Dejan Cukic smider al hæmning og forfængelighed over bord, når han bærer Christian Dyekjærs eksistentielle gambler-drama på sine stærke skuespilskuldre.

Biografanmeldelse
27. sep. 2017 | 06:45

I Am Not Your Negro

Blændende film om forfatteren James Baldwin fortæller historien om racisme i efterkrigstidens Amerika.

© Filmmagasinet Ekko